6 Σεπτεμβρίου 2018

Εφιάλτης για 20χρονη στην Ηλιούπολη: Έπαιζε το παιχνίδι «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» και την βίασαν!!!

Εφιάλτης για 20χρονη στην Ηλιούπολη: Έπαιζε το παιχνίδι «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» και την βίασαν
Η 20χρονη, όπως καταγγέλλει, έπεσε θύμα βιασμού από δύο πρώην συμμαθητές της μετά από κατανάλωση αλκοόλ – «Είχαμε πιει υπερβολικά, δεν ξέραμε τι κάναμε», ισχυρίστηκαν οι νεαροί - Τι είναι το άκρως επικίνδυνο παιχνίδι Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένα 20χρονο κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού μέσω του παιχνιδιού «Δαχτυλίδι της φωτιάς», στην Ηλιούπολη. Τα παιχνίδια κατανάλωσης αλκοόλ έχουν μετατραπεί σε μάστιγα με ανεξέλεγκτες συνέπειες το τελευταίο διάστημα. 
Ένα νέο παιχνίδι, το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς», όπως ονομάζεται, το οποίο έχει ως βασικό όρο την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, έχει σημάνει συναγερμό στις Αρχές. Τελευταίο θύμα, ένα νεαρό κορίτσι στην Ηλιούπολη.
Το «Δαχτυλίδι της φωτιάς» παίζεται με τράπουλα και οι χαμένοι οφείλουν να πιουν την ποσότητα αλκοόλ που έχει ορίσει αυτός που κάνει «μάνα». Μετά από πολλούς γύρους και με τα ποτήρια να γεμίζουν και να αδειάζουν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του STAR, η 20χρονη κοπέλα άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Εκείνη τη στιγμή ένας συμπαίκτης της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο. Η άτυχη κοπέλα όμως, δεν ήξερε ότι ξεκινούσε ο εφιάλτης της. 
Εκείνος, σε κατάσταση μέθης, άρχισε να τη χαιδεύει σε όλο της το σώμα, η κοπέλα αντέδρασε και ο φίλος της αποχώρησε. Λίγα λεπτά, όμως αργότερα, ήρθαν στο δωμάτιο δυο νεαροί, οι οποίοι βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται και άρχισαν να ασελγούν πάνω της. Η άτυχη 20χρονη, όπως καταγγέλλει, ξύπνησε ταραγμένη, ούρλιαξε για βοήθεια, αλλά εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους. «Είχαμε πιει υπερβολικά. Δεν ξέραμε τι κάναμε» Αυτό είπαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν, αφού η 20χρονη, αμέσως μετά το μαρτύριο που έζησε, πήγε σε άθλια κατάσταση στο Α.Τ Ηλιούπολης και τους κατήγγειλε. 
Το «Ring on Fire», όπως είναι η αγγλική του ονομασία, είναι ένα από τα πολλά επικίνδυνα drinking games το οποίο έχει γίνει γνωστό στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Μέσα απο υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ οι παίκτες πρέπει να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στους γύρους χωρίς να χάσουν τις αισθήσεις τους, πράγμα αδύνατο καθώς η τράπουλα είναι έτσι φτιαγμένη ώστε να γίνονται όλοι λιώμα. Για παράδειγμα με το χαρτί 3 πίνει αυτός που άνοιξε το φύλλο, με το 5 πίνουν όλες οι κοπέλες και με το 6 όλα τα αγόρια. Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. 

 Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια: