9 Οκτωβρίου 2018

«Καταρρέω, πες μου σαν άντρας τι να κάνω» – Τα τελευταία e-mail της Ειρήνης Λαγούδη (βίντεο)

Στο «φως» έρχονται e-mail που φέρεται να έστειλε η Ειρήνη Λαγούδη πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε ερημική τοποθεσία στην παραλία Φωτμού.Όπως αποκάλυψε την Τρίτη, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», του τηλεοπτικού σταθμού Star, ο Γιώργος Καραϊβάζ, η σχέση της Ειρήνης με τον σύντροφό της, ο οποίος «φωτογραφήθηκε» ως υπαίτιος για τον θάνατό της είχε συναφθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Ωστόσο για την αστυνομία ο άνθρωπος αυτός είχε βγει από το κάδρο των υπόπτων και αυτό γιατί από τις άρσεις των επικοινωνιών των εμπλεκόμενων προσώπων, το συγκεκριμένο άτομο φαίνεται να είχε ακλόνητο άλλοθι.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με το Star, από την άρση των επικοινωνιών, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι για το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 31 του ίδιου μήνα υπήρχε μια πολύ σημαντική επικοινωνία μεταξύ της Ειρήνης και του συντρόφου τηςπερίπου 40 κάθε μέρα.
«Η αστυνομία ποτέ δεν χαρακτήρισε αυτοχειρία τον θάνατο Λαγούδη»

«Δεν είπαμε ποτέ ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε» υποστηρίζουν στο Star οι αξιωματικοί που ανέλαβαν να διαλευκάνουν την υπόθεση.
Τα επίμαχα e-mail
Πέμπτη 4 Ιανουαρίου. Σύμφωνα πάντα με το Star, η Ειρήνη Λαγούδη, σύμφωνα με τις καταθέσεις και τα στοιχεία συναντά για τελευταία φορά τον φίλο της στην Αθήνα και  χωρίζουν καυγαδίζοντας. Λίγη ώρα αργότερα η τραγική μητέρα στέλνει σε στενό συγγενικό πρόσωπο της που βρισκόταν στο εξωτερικό mail.
«Είμαι στεναχωρημένη με την συμπεριφορά του. Καταρρέω. Πες μου εσύ σαν άντρας τι να κάνω». 
Ο συγγενής της δεν της απαντά. Ακολουθεί και 2ο mail:
«Δεν με ενδιαφέρει αν θα ξαναμιλήσουμε  με τον…..Τελικά δεν αξίζει να ασχολούμαι».
Πηγή: Star

Δεν υπάρχουν σχόλια: