14 Δεκεμβρίου 2018

Στο «πόδι» οι Μακεδόνες - ''Έλουσαν'' και έκαναν αγνώριστο τον Τσίπρα – Πέταξαν μπογιές σε αφίσες – Παντού συνθήματα: «Ψηλά το κεφάλι, η προδοσία θα σβήσει»!!!

ΤΣΊΠΡΑ ΜΑΣΚΑΡΆ!!!
Από νωρίς σήμερα ξεκίνησαν οι αντιδράσεις για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Παλαι ντε Σπορ στη Θεσσαλονίκη.
Άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας, πέταξαν μπογιές σε πανό που έχει τοποθετηθεί κοντά στη νότια πύλη της ΔΕΘ και διαφημίζει την ομιλία του πρωθυπουργού.

Παράλληλα κοντά στην πύλη Εμπορίου της ΔΕΘ, επί της Εγνατίας, τοποθετήθηκε πανό το οποίο αναφέρει: “Μακεδόνες. Ψηλά το κεφάλι. Η αλήθεια θα μιλήσει. Η προδοσία θα σβήσει”.
Μπογιές στις αφίσες του Αλέξη Τσίπρα

Στις 19:30 είναι προγραμματισμένη ομιλία του στην πολιτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στο Αλεξάνδρειο, με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό».
Με αφορμή την παρουσία και την ομιλία του πρωθυπουργού στην πόλη, προγραμματίζονται δύο συγκεντρώσεις. Στις 19:00 μέλη εθνικιστικών συλλόγων θα κάνουν συγκέντρωση για τη Μακεδονία, στην πλατεία Λευκού Πύργου. Την ίδια ώρα στην Καμαρά, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν αντικρατική – αντικαταπιλιστική συγκέντρωση.

Εν όψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, ξέσπασε αντιπαράθεση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία, με την Κουμουνδούρου να κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση ότι στηρίζει τις αντισυγκεντρώσεις εθνικιστών που οργανώνονται στη συμπρωτεύουσα.
Δείτε εικόνες:
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
«Η εκδήλωση στο Παλαί ντε Σπορ (όπου θα μιλήσει ο Αλ. Τσίπρας) είναι ευκαιρία να απευθυνθούμε στους πολίτες ολόκληρης της Μακεδονίας που δεν έχουν υποκύψει στις φωνές του εθνικισμού. Δεν είναι τόσο μεγάλου μεγέθους οι εθνικιστικές αντιδράσεις όσο φαίνεται στα social media, είναι αρκετοί οι πληρωμένοι λογαριασμοί. Οι πολλοί θέλουν η πόλη να πάει μπροστά. Δεν φοβόμαστε την αντίθετη άποψη.
Η Θεσσαλονίκη δεν είναι η πόλη με τις χλαμύδες και τις περικεφαλαίες. Είναι ψευδής αυτή η εικόνα. Όσο περισσότερο ενημερώνονται οι πολίτες τόσο αμβλύνονται οι επιφυλάξεις τους.
Παίζει πολύ άσχημο ρόλο η ΝΔ που έφτασε στο σημείο να πει ότι ανταλλάξαμε τις συντάξεις με το μακεδονικό.
Η τύχη της Θεσσαλονίκης δεν καθορίζεται πια από Παπαγεωργόπουλους ούτε από Ψωμιάδηδες».
Σχολιάζοντας τις πληροφορίες ότι μπορεί να είναι υποψήφια για το δήμο Θεσσαλονίκης είπε ότι «ο στόχος είναι να είμαστε χρήσιμοι όπου χρειάζεται. Δεν έχει σημασία ποιος θα είναι μπροστά, σημασία έχει να μην επιστρέψει ο δήμος Θεσσαλονίκης στην εποχή Παπαγεωργόπουλου και σ αυτή τη μάχη θα είμαι σε κάθε περίπτωση παρούσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: