5 Φεβρουαρίου 2022

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ "ΧΡΥΣΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ" ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ;

 Για να γκρεμίσουμε την δικτατορία των τραπεζιτών πρέπει να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ .

Όμως , παραδόξως , τόσα εκατομμύρια κόσμος δεν μπορεί να συνεργαστεί για να ρίξει λίγες εκατοντάδες τυράννους . Ή πολυ ηλίθιοι είμαστε τελικά ή δεν έχει γραφτεί ακόμη το "Χρυσό βιβλιαράκι της Συνεργασίας" . Η Θεωρία της Εξέλιξης του Δαρβίνου αποτελείται απο τρείς απλές ιδέες . Κανείς δεν τις είχε σκεφθεί και κανείς δεν μπορούσε να εξηγήσει τα βιολογικά φαινόμενα . Απο τότε που ο Δαρβίνος έγραψε το χρυσό βιβλιαράκι της Εξέλιξης όλοι μιλούν για την Εξέλιξη και ερμηνεύουν φαινόμενα .

Βέβαια η συνεργασία απαιτεί ολίγο μυαλό και δεν μπορούν ΟΛΟΙ να συνεργαστούν . Οι πολλοί περιμένουν να δούν έτοιμο ένα συνεργατικό σχήμα για να το ακολουθήσουν . Αλλά ούτε εκατό άτομα δεν βρέθηκαν σε όλη την χώρα για να έχουν το απαραίτητο μυαλό για την συνεργασία ;

Παραθέτω αμέσως το τι θα ήθελα εγώ για να συνεργαστώ , ελπίζοντας οτι θα  συμβάλλω  στην  συγγραφή   ενός  τυφλοσούρτη  της  Συνεργασίας   .

Για να συνεργαστώ με κάποιον θα ήθελα να συμβαίνει το ένα απο τα δύο παρακάτω ( εάν συμβαίνουν και τα δύο , ακόμη καλύτερα ) :

1) Να βγαίνει κάθε Κυριακή μπρός στο Δημαρχείο . Ή να κάνει κάτι άλλο που να δείχνει ΕΠΙΜΟΝΗ και ΠΕΙΣΜΑ . Διότι πολλοί "επαναστάτες του FACEBOOK" υπάρχουν και χρειάζομαι μια δοκιμασία για να δώ ποιός είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ επαναστάτης .

2) Η συνεργασία είναι δύσκολη διότι υπάρχουν επτά ( ! ) τύποι ανθρώπων ανάλογα με το ποιά ΗΔΟΝΗ θεωρούν πιο μεγάλη . Διότι οι άνθωποι κάνουν ό,τι κάνουν για να βρούν την Ηδονή ( Ευτυχία ) .

Πρώτος τύπος : Για μένα η κορυφαία Ηδονή είναι το σέξ και το φαγητό . Αυτοί είναι οι νεοταξίτες . Για να τους γκρεμίσουμε πρέπει να βρούμε τρόπο συνεργασίας οι υπόλοιποι έξη τύποι .

Δεύτερος τύπος : Για μένα η κορυφαία ηδονή είναι να σώσω την ψυχή μου και να πάω στον Παράδεισο .

Τρίτος τύπος : Για μένα κορυφαία Ηδονή είναι να δώ το έθνος μου να επιτυγχάνει όλους τους εθνικούς στόχους .

Τέταρτος τύπος : Για μένα η κορυφαία ηδονή είναι να δώ την φυλή μου να κυριαρχεί στον πλανήτη .

Πέμπτος τύπος : Για μένα η κορυφαία ηδονή είναι να δώ την Εργατική Τάξη να κυριαρχεί στον πλανήτη .

Έκτος τύπος : Για μένα η κορυφαία Ηδονή είναι να δώ τον πλανήτη καθαρό και όμορφο όπως ήταν πρίν εμφανισθεί ο άνθρωπος .

Έβδομος τύπος : Για μένα η κορυφαία Ηδονή είναι η Γνώση .

Για να συνεργαστώ λοιπόν με κάποιον περιμένω να μου ξεκαθαρίσει σε ποιόν τύπο ανθρώπου ανήκει και να μου καταθέσει ΓΡΑΠΤΩΣ ένα σχέδιο συνεργασίας ( ποιά βήματα θα κάνουμε και πώς θα συνυπάρξουμε αρμονικά όταν κατακτήσουμε την εξουσία ) . Διότι εάν δεν ξέρουμε τί βήματα θα κάνουμε προς την κατάκτηση της εξουσίας , τότε πώς θα συνεργαστούμε ; Εάν πρόκειται να αλληλοσφαχτούμε μόλις πάρουμε την εξουσία τότε δεν αξίζει τον κόπο να συνεργαστούμε . Και εάν δεν μπορεί να ΓΡΑΨΕΙ τις σκέψεις του τότε κάτι συμβαίνει στο εγκέφαλό του και θα πρέπει να αναζητήσω άλλον σύμμαχο .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: