27 Φεβρουαρίου 2022

" Απευθύνομαι στους "ειρηνιστές" και "πονόψυχους" που έχουν κατακλύσει το FB την τελευταία ημέρα.

Σχόλιο από 

MARINA  COME ON :

 Από την φίλη Οlia Klioueva,  Ρωσίδα  της  Μαριούπολης: 

 Επειδή μάλλον οι περισσότεροι έχουν παρωπίδες στα μάτια ή έχουν πολύ επιλεκτική μνήμη, θα σας υπενθυμήσω: 

Ξέρετε αγαπητοί, ο πόλεμος δεν ξεκίνησε χθες. Ο πόλεμος κρατάει 8 χρόνια τώρα, πέραν του ότι μέχρι τώρα δεν σας ενδιέφερε καθόλου.

Πού είσασταν όλοι εσείς όταν ο Ουκρανικός στρατός χτυπούσε πόλεις και χωριά;; 

152 παιδιά σκοτώθηκαν και πόσα έμειναν ανάπηρα!

Όταν εμείς φωνάζαμε "Save Donbass people" εσείς ενοχλημένοι που σάς χαλάμε την διάθεση από τις εικόνες με σκοτωμένους ανθρώπους, κάνατε στραβά μάτια και κουφά αυτιά. 

Όταν το 2014 στις 2 Μαϊου, διαπράχτηκε ένα αποτρόπαιο έγκλημα,

όταν μετά από μία ειρηνική διαδήλωση, Ουκρανοί ναζί, έκλεισαν τους ανθρώπους σε ένα κτίριο και τους έκαψαν ζωντανούς και αυτούς που προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τις φωτιές και έπεφταν από τα παράθυρα, τους χτυπούσαν με ρόπαλα μέχρι θανάτου, αυτό δεν ακούστηκε πουθενά! Και δεν ευαισθητοποίησε κανέναν ευρωπαίο ανθρωπιστή προοδευτικό!

Όταν στον στόχο των βομβαρδισμών τους, έπεφτε ένα Γηροκομείο και έβλεπες τους σκοτωμένους παππούδες στα αναπηρικά αμαξάκια και λουτρά αίματος από κάτω να τρέχουν...

Μου φέρνετε αναγούλα από την υποκρισία και τον κυνισμό σας. 

Ψεύτικες ευαισθητοποιήσεις και φιλοσοφικές συζητήσεις περί του 

" κακού πολέμου" . "Αχ , δεν θέλουμε πόλεμο". 

Και ποιός τον θέλει;;

Βλέπω φτηνά εικονίδια με παιδάκια και κιτρινογάλανες σημαίες και συνθήματα " δεν θέλουμε πόλεμο" , φοβόμαστε τον κακό θείο Πούτιν και άλλες μπούρδες.

Θέλετε  να σας ποστάρω αληθινές φωτογραφίες με παιδιά - θύματα των βομβαρδισμών του '14 και ΄15, να σας κοπεί ο ύπνος για μία εβδομάδα, όπως μου κόπηκε τότε; 

Η μέρα έφτασε!

Αλλά είμαι τόσο ... μα τόσο σίγουρη... αλλιώς δεν θα άνοιγα το στόμα μου να μιλήσω καθόλου, πως  ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ μεταξύ του άοπλου πληθυσμού.

Εξ' άλλου έχω τους δικούς μου ανθρώπους εκεί και ξέρω πως δεν κινδυνεύουν. 

Η αιτία που προχωράει αρκετά αργά ο Ρωσικός στρατός, είναι πως οι Ουκρανοί στρατιώτες κρύβονται μέσα στις πόλεις σε σπίτια που δεν μπορούν βεβαίως να χτυπηθούν από τους Ρώσους. 

Αντίστροφα, οι Ουκρανοί συνεχίζουν να χτυπούν τις πόλεις των Δημοκρατικών και οι εικόνες κατεστραμμένων σπιτιών από εκεί είναι. Η Ρωσία δεν είναι η Αμερική που τα εξαφανίζει όλα στο πέρασμά της, μόνο και μόνο για να φτάσει στον στόχο της.

Λοιπόν, ελπίζω να έγινα σαφής. Καλή χώνεψη.

Και δεν έχω αναφέρει το Ιρακ, την Λιβύη, την Συρία, το Αφγανιστάν και την Γιουγκοσλαβία. Θα έπρεπε να γράφω μέχρι αύριο"...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: