29 Ιουνίου 2023

Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο το τρίτο τεύχος του περιοδικού «Health Today Magazine» με πλούσια ύλη και συνέντευξη εξωφύλλου με τον Δημήτρη Κουρέτα.

 ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΞΥΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο το τρίτο τεύχος του περιοδικού «Health Today Magazine» με πλούσια ύλη και συνέντευξη εξωφύλλου με τον Δημήτρη Κουρέτα, Καθηγητή Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας, ο οποίος μιλά για τις ευεργετικές επιδράσεις της διαλειμματικής νηστείας στην υγεία.

Το τρίτο τεύχος του «Health Today Magazine» περιλαμβάνει τα εξής βασικά θέματα:

·  Το φάρμακο κατά της παχυσαρκίας Wegovy και τι συμβαίνει αν το σταματήσετε.

·  Τις εγκεκριμένες θεραπευτικές χρήσεις της φαρμακευτικής κάνναβης.

·  Τα λιποσωμιακά συμπληρώματα διατροφής.

·  Τους καρκίνους που προκαλεί ο HPV.

·  Τους νοσοκομειακούς αναπνευστήρες και την υπερέκταση των πνευμόνων που προκαλούν.

·  Αφιέρωμα στην αντηλιακή προστασία.

Αρθρογραφούν ο Γιώργος Κοχιαδάκης, Καθηγητής Καρδιολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, ο Μάρκος Ολλανδέζος, Επιστημονικός Διευθυντής της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, η Φωτεινή Θειακού, Αναπληρώτρια Διοικήτρια Γ.Ν.Μ. «Έλενα Βενιζέλου» και η Χαριτωμένη Βαβούλη, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Επιμελήτρια Α’ στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός».

Άλλα θέματα του περιοδικού είναι το νέο εμβόλιο για τον έρπητα ζωστήρα, η αξονική τομογραφία θώρακος χαμηλής ακτινοβολίας, η βακτηριακή πνευμονία των ασθενών Covid στις ΜΕΘ, οι επιπτώσεις των κιρσών, η επίδραση της γλουτένης στο πεπτικό σύστημα και η θεραπεία της μεταμόσχευσης μικροβιώματος.

Το «Health Today Magazine» κυκλοφορεί κάθε δίμηνο από τις εκδόσεις Larissanet και το υποκατάστημά της στην Αθήνα. Τυπώνεται σε 15.000 αντίτυπα και διανέμεται κατά 90% στην Αθήνα σε χώρους αναμονής ιατρικών επισκέψεων, όπως ιατρικά κέντρα και επαγγελματίες υγείας, καθώς και σε άλλα σημεία. Διευθυντής του περιοδικού είναι ο Χρήστος Μπεχλιβάνος, σύμβουλος έκδοσης ο Θάνος Ξυδόπουλος, αρχισυντάκτης ο Ζήσης Ψάλλας και art director o Σταμάτης Παπαδήμος.

Τα θέματά του «Health Today Magazine» φιλοξενούνται επίσης στο site του περιοδικού healthtodaymagazine.gr και σε συνδεδεμένα site όπως το onlarissa.gr και το healthyliving.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: