21 Ιουνίου 2024

Κυκλοφόρησε το 9o τεύχος του «Health Today Magazine» με πλούσια ύλη

Στη βασική συνέντευξη του περιοδικού, ο Χρήστος Σωτηρίου, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Win Medica, νεοεκλεγείς στο ΔΣ του ΣΦΕΕ, μιλά για το μέλλον της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και την επένδυση της εταιρείας του στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης. 

Τα κύρια θέματα του νέου τεύχους του «Health Today Magazine» είναι:

·  Φαρμακευτική κάνναβη: Σε τι μπορεί να σας βοηθήσει

·  Αφιέρωμα: H Λάρισα μετατρέπεται σε «Ιατρούπολη»

·  Φυσικά και χημικά αντηλιακά: Tι πρέπει να ξέρετε

·  Πως λειτουργούν οι θεραπείες για την αλλεργική ρινίτιδα

·  Τριπλά αρνητικός καρκίνος μαστού και ανοσοθεραπεία

·  Όσα πρέπει να γνωρίζετε την πρεσβυωπία

·  Γιατί ο σταφυλόκοκκος είναι επικίνδυνος για τα παιδιά το καλοκαίρι

·  Ιστορική συμφωνία Σ.Ο.Φ.ΛΑ. - ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.ΛΑ.

Αρθρογραφούν:

·  Βίκυ Δ. Κεφαλά, Μέλος ΔΣ του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Καινοτομίας (EIC), μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Invest EU, μέλος ΔΣ της LAVIPHARM και Επικεφαλής Επενδύσεων της Consolidated Contractors Company (CCC)

·  Αλεξία Σταυράτη, Πρόεδρος Ομάδας Εργασίας Καρδιακής Ανεπάρκειας της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, Διευθύντρια, Υπεύθυνη Μονάδας Καρδιακής Ανεπάρκειας Καρδιολογικού Τμήματος Νοσοκ. «Γ. Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης

·  Δημήτρης Θανόπουλος, CEO της 4FLUIDS

Το «Health Today Magazine» κυκλοφορεί κάθε δίμηνο από τις εκδόσεις larissanet και διανέμεται σε Αθήνα και Λάρισα, σε χώρους αναμονής ιατρικών επισκέψεων, όπως ιατρικά κέντρα και επαγγελματίες υγείας. Διευθυντής είναι ο Χρήστος Μπεχλιβάνος, σύμβουλος έκδοσης ο Θάνος Ξυδόπουλος, αρχισυντάκτης ο Ζήσης Ψάλλας και art director o Σταμάτης Παπαδήμος. Τα θέματα του περιοδικού φιλοξενούνται στα site healthtodaymag.gr και στο larissanet.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: