14 Σεπτεμβρίου 2024

Τόση κοροϊδία στα μούτρα μας ΙΙ Σημαίνει ότι την γουστάρουμε σαν λαός

 Κάνουν παιχνίδι ενώπιων μας χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς ίχνος τσίπας. Όλο αυτό είναι μια απίστευτη κοροϊδία.

 

Για το γεγονός ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο πεταχτηκαν στα σκουπίδια πάνω από 500 γιγαβατώρες, ούτε κουβέντα. Φταίνε όλα τα άλλα. Η νυχτερινή υπεραξία στην τσέπη κάποιων.

 

Και σχετικά με τα λεγόμενα του κου Χατζηδάκη, να δούμε οικονομικούς δείκτες στην ΕΕ και την Ελλάδα;

 

 

Επιστολή Μητσοτάκη στην φον ντερ Λάιεν - Ζητά ευρωπαϊκή λύση για την αγορά ενέργειας

https://www.sofokleousin.gr/epistoli-mitsotaki-stin-fon-nter-laien-zita-eyropaiki-lysi-gia-ti

10:49, 13 Σεπτεμβρίου 2024

 

Επιστολή στην πρόεδρο της Κομισιόν απέστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ζητώντας ευρωπαϊκές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των στρεβλώσεων και του κερματισμού στην ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας.

 

Σύμφωνα με τους Financial Times που έδωσαν στη δημοσιότητα το περιεχόμενο της επιστολής, ο πρωθυπουργός καλεί την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τις Βρυξέλλες να δώσουν άμεσα μία «πολιτική απάντηση» στην «παρατεταμένη κρίση».

 

 

 

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα έχει την ταχύτερη αύξηση επενδύσεων σε όλη την ΕΕ

https://www.protothema.gr/economy/article/1539611/hatzidakis-i-ellada-ehei-tin-tahuteri-auxisi-ependuseon-se-oli-tin-ee/

Ο υπουργός αναφέρθηκε στο ζήτημα των επενδύσεων, για το στεγαστικό πρόβλημα αλλά και για το αν θα υπάρξουν μειώσεις έμμεσων φόρων

12/09/2024

 

«Έχουμε την ταχύτερη αύξηση επενδύσεων σε όλη την ΕΕ» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ. Επίσης, ανέφερε ότι η Ελλάδα είναι δεύτερη στην ΕΕ σε ρυθμούς ανάπτυξης το β’ τρίμηνο του 2024.

 

Σχετικά με τις επενδύσεις στη χώρα, ο υπουργός επισήμανε πως το γεγονός ότι γίγαντες της τεχνολογίας κοιτάνε για να επενδύσουν στην Ελλάδα, είναι αποτέλεσμα ότι εφαρμόζουμε σοβαρή πολιτική.

 

 

Τόση κοροϊδία στα μούτρα μας

Σημαίνει ότι την γουστάρουμε σαν λαός

 

 

--

Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: