26 Απριλίου 2010

AΘΛΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΑΡΑΔΕΣ...

Β' ΕΘΝΙΚΗ
Καλαμάτα-Βόλος 0-2

Την ήττα με 0-2 γνώρισε η Καλαμάτα, στη χθεσινή αναμέτρηση της Δεύτερης εθνικής με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ με τη λήξη του αγώνα, οι φίλαθλοι της τοπικής μας ομάδας, έστησαν λαϊκά δικαστήρια και αποδοκίμασαν τον πρόεδρό της Γιώργο Γρηγορόπουλο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ
ΠΑΕ Β' ΕΘΝΙΚΗΣ...
Συνεχίσθηκε χθες το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων των ΠΑΕ Δεύτερης εθνικής κατηγορίας, με τους ερασιτέχνες της Καλαμάτας, ηττήθηκαν στο γήπεδο Στρατοπέδου, με 1-4 από το αντίστοιχο συγκρότημα του Ολυμπιακού Βόλου.

Δ' ΕΘΝΙΚΗ-6ος Όμιλος...
Μια νίκη, δυο ισοπαλίες και, μια ήττα, ήταν ο απολογισμός των μεσσηνιακών ομάδων που μετέχουν στον 6ο όμιλο της τέταρτης εθνικής και αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν εξής:
Πάμισος Μεσσήνης-Ατρόμητος Λάππα 1-1
Αθλητικός Όμιλος Κροκεών-Μεσσηνιακός 1-1
Εράνη Φιλιατρών-Ολυμπιακός Καλαμάτας 1-1
Και Ζαβλάνι-Τέλλος Άγρας Γαργαλιάνων 6-0

Α' ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ...
Να περάσουμε στη πρώτη τοπική κατηγορία και στους αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο:
Α.Ο. Κυπαρισσίας-Α.Ο. ΦΑΡΑΙ 3-0
Α.Ο. Σπερχογείας-Πανθουριακός 2-2
Ηρακλής-Πανιώνιος 0-1
Α.Ο. Μεθώνης-Αίαντας 0-2
Απόλλωνας-Α.Ο. Χώρας 4-0
Μιλτιάδης-Α.Ε. Αβίας 2-3
Αστέρας Βαλύρας-Α.Ο. Πύλου 1-3
και Εθνικός-Ατρόμητος Πλατύ 3-0α.α.

ΣΤΙΒΟΣ-ΜΓΣ...
Ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος ήταν τελικά η νικήτρια ομάδα στη γενική βαθμολογία, συλλόγων του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου στις κατηγορίες Παμπαίδων, Παγκορασίδων που διοργάνωσε το απόγευμα του Σαββάτου, στην Τρίπολη η Ένωση Στίβου της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

ΟΛΑ ΣTΗ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ
11 ΒΡΑΔΥ "BEST TV"
Συγκλονιστικές- αποκλειστικές βέβαια (πάντα) εικόνες με έντονες αποδοκιμασίες κατά Γρηγορό…παικτών & επεισόδια στο Στάδιο, μετά την καταδικαστική ήττα (0-2) από τον Ολυμπιακό Βόλου, κατέγραψε η κάμερα του «Όλα στη φόρα»! Απίστευτες δηλώσεις-συνεντεύξεις Μπέου, Τσιώλη, Καούνου (ήταν και ο Βαγγέλης πάλι στο Στάδιο) κ.α. (Δευτέρα) στις 11 το βράδυ στην φοβερή-μοναδική 4ωρη εκπομπή του καλού συνάδελφου Σωτήρη Γεωργούντζου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: