10 Οκτωβρίου 2010

Δημητρης Δράκος:Είμαστε όλοι μαζί


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΡΑΚΟΥ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 11/10

«Είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε πάντα κοντά σας και σκύβουμε στα προβλήματά σας. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των πολιτών μας και στέλνουμε το μήνυμα της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας» ανέφερε μιλώντας σε κατοίκους του Μελιγαλά Μεσσηνίας ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Δράκους, κατά της διάρκεια της επίσκεψής του το Σάββατο, 9/10, με τη συνοδεία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παναγιωτόπουλου.
Οι Δ. Δράκος και Σωτ. Παναγιωτόπουλος συνομίλησαν με ένα μεγάλο αριθμό κατοίκων του Μελιγαλά, καθώς και με πολλούς επιχειρηματίες και έγιναν δεκτοί με θερμές εκδηλώσεις στήριξης. Νωρίτερα, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχης είχαν πραγματοποιήσει επίσκεψη σε Κάτω Μέλπεια και Διαβολίτσι, ενώ ακόμη πιο πριν, το μεσημέρι, από τη Μεγαλόπολη της Αρκαδίας είχαν αποχαιρετήσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά που ολοκλήρωνε την τριήμερη περιοδεία του στην Πελοπόννησο.
Το πρωί της Κυριακής 10/10, οι Δ. Δράκος και Σωτ. Παναγιωτόπουλος περιόδευσαν στο Κοπανάκι και επισκέφτηκαν την τοπική εμποροπανήγυρη συνομιλώντας με τοπικούς φορείς, επαγγελματίες και κατοίκους. Στη συνέχεια, παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής της ΝΕΛΕ Μεσσηνίας στο Πνευματικό κέντρο Καλαμάτας με θέμα την Αγιογραφία.
Τη Δευτέρα 11/10 ο Δ. Δράκος θα παραμείνει στη Μεσσηνία, για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου Μεσσηνίας του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στις 7.00 στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

ΟΛΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: http://www.ddrakos.gr/
Υπενθυμίζεται ότι ήδη βρίσκεται αναρτημένη η ιστοσελίδα του συνδυασμού ‘ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» στο διαδίκτυο, απ’ όπου μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να αντλεί σε καθημερινή βάση τα νέα του συνδυασμού, τα Δελτία Τύπου, τις προγραμματικές θέσεις, καθώς και φωτογραφίες, βίντεο κ.α. Η διεύθυνση είναι http://www.ddrakos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: