10 Οκτωβρίου 2010

Κοσμοσυρροή απ' όλη την Πελοπόννησο στην ομιλία του Πέτρου Τατούλη στην Τρίπολη

Με ιδιαίτερη επιτυχία και εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή πολιτών από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης του Συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος" στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, από τον επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιο περιφερειάρχη, κ. Πέτρο Τατούλη. Της παρουσίασης του Σχεδίου Δράσης προηγήθηκαν εισηγήσεις από τους στενούς συνεργάτες του Πέτρου Τατούλη κ.κ.: Τρύφωνα Κολλίντζα, καθηγητή στο Οικονομικό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεώργιο Σκουτέλη, ιατρού νεφρολόγου, Ντίνου Μακρόπουλος, Διευθυντή ερευνών ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Θρασύβουλου Μανιού, αναπληρωτή καθηγητής της σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας ΤΕΙ Κρήτης.
"Εργαζόμαστε ήδη για την επόμενη μέρα, μια ομάδα επιστημόνων, τεχνοκρατών και επαγγελματιών, που συνέβαλαν σε αυτό το σχέδιο" ξεκαθάρισε προς τους ακροατές με την έναρξη της ομιλίας του ο Πέτρος Τατούλης καταθέτοντας το Σχέδιο Δράσης το οποίο όπως χαρακτηριστικά τόνισε " δεν πρόκειται για ένα τετριμμένο κείμενο, σαν κι αυτά που γράφουν επαγγελματίες του είδους, αλλά έχουμε αναλύσει σε βάθος τα προβλήματα, έχουμε επεξεργαστεί προτάσεις, έχουμε κοστολογήσει και καταθέτουμε σήμερα ενώπιον σας συγκεκριμένες, ξεκάθαρες λύσεις και μάλιστα με χρονοδιαγράμματα".
"Με ξέρετε και σας ξέρω καλά" συνέχισε ο υποψήφιος περιφερειάρχη αναφερόμενος στην πορεία του και συνέχισε: "Εσείς γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα τη σταθερή μου πορεία, την ανυποχώρητή μου στάση σε ζητήματα αρχών και ιδεών, τις ισότιμες, ακομμάτιστες σχέσεις που για χρόνια μαζί δημιουργήσαμε. Ξέρετε ότι εγώ, εσείς, εμείς ποτέ δεν αλλάξαμε. Εμείς, καταφέραμε να κάνουμε εδώ και καιρό τη μεγάλη υπέρβαση, χτίζοντας πάνω σε στιβαρές ανιδιοτελείς και διαπροσωπικές βάσεις μια μοναδική σχέση εμπιστοσύνης και εκτίμησης που αναπτύξαμε."
Στη συνέχεια και πριν ξεκινήσει την αναλυτική παρουσίαση του Σχεδίου Δράσης κάλεσε "σε στράτευση τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και των πέντε νομών της περιφέρειας", ενώ έκανε εκτενή αναφορά στην κρίση και τις παθογένειες του πολιτικού συστήματος της χώρας...(συνέχεια >>> http://ithomipolit.blogspot.com/2010/10/blog-post_5264.html)

Δεν υπάρχουν σχόλια: