25 Νοεμβρίου 2010

Όλα (χθες) ήταν μέτρια..


Γράφει ο Σωτήρης Γεωργούντζος

Περισσότερο απ όσο τελικά αναμενόταν δυσκολεύτηκε χθες (Τετάρτη) το απόγευμα η Μαύρη Θύελλα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας να νικήσει, με σκορ το οπωσδήποτε ισχνό και αναιμικό 1-0, τον άγνωστο και σχετικά αδύναμο Τριταιικό.
Η απόδοση της Καλαμάτας καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού κυμάνθηκε σε πολύ μέτρια επίπεδα, απέναντι σε ένα αντίπαλο ο οποίος μάλιστα στο τέλος πίεσε πολύ τους γηπεδούχους να πετύχει ένα γκολ και να τους βάλει έτσι σε περιπέτειες.
Μέτρια όμως ήταν και η …μέρα του Έλβιο Μάνα του οποίου και οι 3 αλλαγές (Δρούγας, Γρηγορακάκης, Αγγελόπουλος) ήταν τουλάχιστον άστοχες και συνέβαλαν τα μέγιστα στην πίεση όπου άσκησαν οι φιλοξενούμενοι, στο τέλος του αγώνα προς την εστία του Λυμπερόπουλου.
Αυτό όμως που με αιφνιδίασε ιδιαίτερα ήταν η μικρή προσέλευση των φιλάθλων στις εξέδρες, καθώς αυτοί χθες με τα βίας ξεπερνούσαν τα 300 άντε 400 (!) το πολύ άτομα, ενώ δεν έλειψαν και οι μουρμούρες όταν - μετά κιόλας το 1-0 - έβλεπαν σταδιακά τους «μελανόλευκους» να …ταμπουρώνονται όλοι πίσω (λες και έπαιζαν με την …Μπαρτσελόνα)!
Ο κόσμος λοιπόν τούτη την φορά κινήθηκε στα …περυσινά επίπεδα. Ελπίζω οι κακές καιρικές συνθήκες, αλλά και το ημιεργάσιμο της ημέρας να αποτελούν σοβαρές δικαιολογίες προκειμένου να αιτιολογήσουμε αυτήν του την στάση-συμπεριφορά…

Δεν υπάρχουν σχόλια: