23 Νοεμβρίου 2010

MONO TΡΙΠΟΝΤΟ ΒΛΕΠΕΙ O Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ!

Η Μαύρη Θύελλα θα σαρώσει την
Τετάρτη (3μ.μ.) & τον Τριταϊκό…

Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ…
Σήμερα το απόγευμα, ολοκληρώνεται η προετοιμασία της Μαύρης Θύελλας, εν όψει του αγώνα της τετάρτης με τον Τριταϊκό και ο τεχνικός της Έλβιο Μάνα, στα πλάνα που καταρτίζει δεν μπορεί να υπολογίζει τον δυναμικό μεσοαμυντικό Αργύρη Νικητόπουλο που είναι τιμωρημένος, καθώς συμπλήρωσε απαγορευτικό καρτών τέσσερις "4" κίτρινες.
ΠΑΜΙΣΟΣ…
Ο Πάμισος, θα φιλοξενήσει την Τετάρτη στις 11 το πρωί στη Μεσσήνη τον Ολυμπιακό Κεφαλλονιάς για συγκοινωνιακούς λόγους, ενώ στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας των πρασίνων θα τεθούν οι Γουλιέλμος Αντωνίου και Βαγγέλης Καπακλής που εξέτισαν τη ποινή τους.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ…
Πάνοπλος θα παραταχθεί ο Μεσσηνιακός στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Διαγόρα Βραχνέικων καθώς η καλαματιανή ομάδα δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με απουσίες.
ΕΡΑΝΗ…
Η Εράνη υποδέχεται την Τετάρτη στα Φιλιατρά τον Αθλητικό Όμιλο Κροκεών και ο τεχνικός της Παναγιώτης Παναγόπουλος, μπορεί να υπολογίζει για την αρχική εντεκάδα και τον Παναγιώτη Κώτσο που αποθεραπεύτηκε πλήρως.
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ…
Η αποστολή του Αθλητικού Ομίλου Κυπαρισσίας θα αναχωρήσει την Τετάρτη στις 8.30 το πρωί με προορισμό την Σπάρτη, εν όψει του αγώνα με την ομώνυμη ομάδα. Επιστρέφει ο Σπύρος Δασκαλάκης που εξέτισε τη ποινή του, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ρουμάνου Αντρέϊ Κιούτακ που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ…
Εμβόλιμη αγωνιστική την Τετάρτη 24/11/2010 στην Δ' εθνική κατηγορία με τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, στις 3 το απόγευμα οι πέντε "5" μεσσηνιακές ομάδες που μετέχουν στον 6ο όμιλο θα δώσουν τις εξής αναμετρήσεις:
Π.Σ. Η Καλαμάτα-Τριταϊκός
Διαγόρας Βραχνέϊκων-Μεσσηνιακός
Εράνη Φιλιατρών-Αθλητικός Όμιλος Κροκεών
Αθλητική Ένωση Σπάρτης-Αθλητικός Όμιλος Κυπαρισσίας
Και Πάμισος-Ολυμπιακός Κεφαλλονιάς θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 11 το πρωϊ στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης προκειμένου να επιστρέψει έγκαιρα στο νησί η αποστολή των ερυθρόλευκων.
«ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΕ ΑΛΕΚΟ ΔΕΔΕ…
Παρελθόν αποτελεί για την γειτονική μας Αθλητική Ένωση Σπάρτης, ο Αλέκος Δέδες. Ο μελιγαλαίος αμυντικός άσος είχε ενταχθεί το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα της Λακωνίας, αλλά διαφώνησε με τους διοικούντες και υπήρξε διακοπή της συνεργασίας.
ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ…
Συνεχίζεται, σήμερα το Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο αναμετρήσεις:
Συγκεκριμένα στη 1.30 μετά το μεσημέρι στο γήπεδο του ΚΤΕΛ «Γιώργος Λουκαρέας» θα συναντηθούν το 2ο ΓΕΛ Καλαμάτας με το 1ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας.
Και στη Πύλο έχει προγραμματισθεί το παιχνίδι ανάμεσα στο τοπικό Λύκειο και το γειτονικό Λύκειο Μεθώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: