3 Αυγούστου 2011

Η Κέρκυρα στις φλόγες

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSVSNjpv4dDjkx2mcijb79t-DGwPTd_D2yJgm-velG-BA_SB_4I ΣΧΕΔΙΟ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥ ΜΕ 25 ΕΣΤΙΕΣ  ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Σαφείς καταγγελίες για οργανωμένο σχέδιο από τον δήμαρχο Τρεπεκλή.Χάος και εικόνες αποκάλυψης στην Κέρκυρα υπό την ελεεινή σιωπή των ΜΜ”Ε”.

ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
ΣΕ 10 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΩΠΑ!

Απειλούνται κατοικημένες περιοχές.Κινδυνέυει λεοφωρείο με τουρίστες. Πέλεκας, Μπενίτσες,Καρουμπάτικα,Αλειματάδες, Πικουλάτικα, Ποντί, Μακράδες, Βίστωνας,  Τρουμπέτας, τ α πιο σοβαρά  μέτωπα και όχι μόνο! Σε ένα μεγάλο καμίνι έχει μετατραπεί τώρα η Κέρκυρα αφού οι πυροσβέστες με ισχυρές εναέριες και επίγειες δυνάμεις(50 πυροσβέστες, 22 οχήματα, 7 ομάδες πεζοπόροι), 2 ελικόπτερα και 7 αεροσκάφη),και το ΕΚΑΒ παντού και σε πλήρη ετοιμότητα.Στο βουνό των Αγίων Δέκα και του Σταυρού με πρωτοβουλία του Προεδρου της κοινότητας κ. Νίκου Πουλή οι κάτοικοι βρίσκονται σε επιφυλακή έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν πυρκαγιά που θα καταστρέψει το μοναδικόυ κάλους δάσος.Η μυρωδιά σε όλο το νησί είναι αποπνικτική.Από ώρα σε ώρα καταφθάνουν ενισχύσεις από Γιάννενα και Πρέβεζα.Σε επιφυλακή οι Υπάλληλοι του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: