3 Αυγούστου 2011

4ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΙΝΟΗ ΙΘΩΜΗΣ…

Άνοιξε η αυλαία με το 4ο ποδοσφαιρικό Τουρνουά της Αρσινόης/Ιθώμης. Στην πρεμιέρα ο Αστέρας Βαλύρας με σκόρερ του Γιάννη Καρύδη και Γιάννη Ραπτέα επικράτησε επί του Βουλκάνου με 2-0, η «οικοδέσποινα» Αρσινόη (με εκτελεστές του Κατσιμπίρη (4), Πιτσιλή (3), Πανουσόπουλο (2), και Γιαννόπουλο (1) καταπέλτης καθάρισε τη Μεσσήνη με το αστρονομικό σκορ 10-1 και ο Απόλλωνας Πεταλιδίου (σκόρερ οι Κορμπής (3), Θερριός (1), Αυγουλέας (1) νίκησε την Καλογερόραχη με 5-1. Επίσης, το τουρνουά που σημαδεύτηκε από ένταση, νεύρα και αποβολές… παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλαθλοι από τα χωριά της Ιθώμης, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή του νέου καλλικρατικού δήμου Μεσσήνη, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Δαβίλας και Φύκιρης ο οποίος είναι και ο υπεύθυνος για αθλητικά θέματα του δήμου.
Από κει και πέρα, το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις:
Στις 6.30 το απόγευμα Βουλκάνος-Κλήμα.Στις 7:45 Πάμισος Μεσσήνης-Α.Ο. Σκάλας.Και στις 9 το βράδυ Α.Σ Ανδρούσας-Κουκοράχη.

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜA BEACE SOCCER…ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ
 
Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες, στο αθλητικό κέντρο του Τένις στην Δυτική Παραλία Καλαμάτας, όπου από σήμερα στις 4 το απόγευμα και μέχρι την προσεχή Κυριακή, θα διεξαχθεί η τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Soccer.
 
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ…
Χθες το μεσημέρι, οι διοργανωτές και οι χορηγοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Soccer, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου, στα γραφεία του Ομίλου Αντισφαίρισης Καλαμάτας, παρουσία του προέδρου της Επιτροπής του αθλήματος, Κώστα Μότση, του προέδρου του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας Τάκη Βασιλόπουλου και του προέδρου του καλαματιανού Ομίλου Αντισφαίρισης Γεράσιμου Κουνάδη.

"ΦΙΛΙΚΑ" TH KΥΡΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΗ-ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΙ…
Το…κερασάκι στην τούρτα της μεγάλης αθλητικής γιορτής στην Καλαμάτα, θα είναι ο αγώνας επίδειξης που θα δώσει την Κυριακή η εθνική μας ομάδα Beach Soccer, με αντίπαλο το αντίστοιχο συγκρότημα με επίλεκτους Βραζιλιάνους… και όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

ΚΑΛΑΜΑΤΑ…
Η ομάδα της Καλαμάτας, συνεχίζει τις μετεγγραφικές κινήσεις, και από χθες τέθηκαν στο «μικροσκόπιο» του ελληνοαργεντινού τεχνικού Έλβιο Μάνα, οι Παναγιωτάκης του Αθλητικού Ομίλου Χαϊδαρίου, Χαλούλος του Λεβαδειακού, και Τρίκας του Ναυπακτιακού Αστέρα.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ…
Η διοίκηση της Εράνης Φιλιατρών, μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Αχαιού Μικελάτου, προγραμμάτισε δυο φιλικά παιχνίδια, με αντιπάλους το Πανόπουλο, που είναι η νεοφώτιστη ομάδα της Ηλείας στον 6ο όμιλο της Τέταρτης εθνικής κατηγορίας, και την Καλαμάτα σε ημερομηνία που θα αποφασίσουν οι προπονητές των ομάδων.

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ…
Την προσεχή Τετάρτη, στις 10 Αυγούστου, ο Πάμισος, θα δώσει το πρώτο του φιλικό τεστ, με αντίπαλο τον Αίαντα Καλαμάτας, ενώ στα μετεγγραφικά οι «πράσινοι» της Μεσσήνης κατέθεσαν πρόταση στον έμπειρο μεσσήνιο αμυντικό Αλέκο Δέδε, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα αρκετών ομάδων των εθνικών κατηγοριών όπως η Καλαμάτα, ο ΟΦΗ, ο Πανηλεικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Θρασύβουλος και η Σπάρτη.

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ…
Σήμερα στις 7 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο του Μελιγαλά, έχει προγραμματισθεί να γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Εθνικού εν όψει της νέας περιόδου και την διεκδίκηση της ανόδου, και θα ακολουθήσει ο καθιερωμένος αγιασμός। Επίσης στην συνάντηση των «κυανόλευκων» θα δώσουν το παρών ο έμπειρος νησιώτης τεχνικός Σπύρος Τσίκινης, οι διοικούντες, ο πρόεδρος της Ένωσης Άρης Σταθόπουλος οι ένθερμοι οπαδοί της ομάδας και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές: Στάθης Θανόπουλος από τον Αθλητικό Όμιλο Σπερχογείας, Ηλίας Μουρούσιας της Εράνης, Χρήστος Νιάρχος του Α ।Ο।Διαβολιτσίου, και Νίκος Βιδάκης του Παμίσου Μεσσήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: