3 Αυγούστου 2011

Σήμερα η σύσκεψη για «Ολυμπία Οδό»

ΚΑΛΑΜΑΤΑ...
Σύσκεψη με θέμα την πορεία των έργων κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου – Πάτρας – Πύργου – Τσακώνας, (Ολυμπία Οδός), θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, υπό την προεδρία του υφυπουργού Γιάννη Μαγκριώτη…

Στην Mεσσηνία ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης...
Την Καλαμάτα επισκέφθηκε χθες ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Το πρωί ο κ. Τατούλης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο και στη συνέχεια είχε συνάντηση με το νέο αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά στο Διοικητήριο.

Στο ΕΣΠΑ το αεροδρόμιο...
Κονδύλια ύψους 10 έως 15 εκ. ευρώ θα διατεθούν από το ΕΣΠΑ, για τα έργα αναβάθμισης του πολιτικού αεροδρομίου της Καλαμάτας, σύμφωνα με χθεσινές δηλώσεις του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη. Ο περιφερειάρχης δήλωσε επίσης ότι το θέμα του αεροδρομίου θα συζητηθεί, μετά τις 15 Αυγούστου σε συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και τους υπεύθυνους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

ΚΕΔΒ και δρόμος στο Δημοτικό Συμβούλιο...
Το ενδεχόμενο κατάργησης του ΚΕΔΒ Καλαμάτας είναι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας αύριο στις 8 το βράδυ।

Άφαντοι οι ληστές των ΕΛΤΑ Θουρίας...
Χωρίς αποτέλεσμα ήταν οι χθεσινές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ληστών, που άρπαξαν 1।500 ευρώ από τα ΕΛΤΑ στη Θουρία.
ΕΡΤ/ΕΡΑ Καλαμάτας 105,4Fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: