17 Ιουλίου 2014

Χωρίς ντροπή έκαναν σεξ σε κοινή θέα!!!

«Καμία ντροπή», γράφει ένας χρήστης του twitter μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας με δύο ζευγάρια να κάνουν σεξ έξω από νυχτερινό κέντρο στο Μπέλφαστ.
Οι τέσσερις νεαροί δεν ντράπηκαν να επιδοθούν σε ερωτικές περιπτύξεις σε ένα πάρκινγκ, το οποίο ήταν διόλου απόμερο και επαρκώς φωτισμένο για να φαίνονται καθαρά. 
Και δεν βρίσκονταν καν μέσα σε αυτοκίνητο, αλλά μετέτρεψαν το οδόστρωμα σε… κρεβάτι.

Μάλιστα ένας από τους περαστικούς τους φωτογράφισε, με την επίμαχη λήψη να έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου, όπως αναφέρει η Mirror.
Τα δύο ζευγάρια γνωρίστηκαν στο κλαμπ που διασκέδαζαν στην Ιρλανδία και λίγο μετά άρχισαν τα… ακροβατικά σε κοινή θέα. Η εικόνα δείχνει τις δύο γυναίκες να βρίσκονται πάνω από τους νεαρούς, σχεδόν γυμνές, θυμίζοντας το περιστατικό στο Magaluf όταν μία νεαρή έκανε στοματικό σεξ σε 24 άντρες για ένα δωρεάν ποτό. «Δεν έμαθαν από τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν στο Magaluf», γράφει ένας άλλος χρήστης του twitter.
Πάντως, η αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας –παρά την έκταση που έχει πάρει το περιστατικό στο Μπέλφαστ- δεν έχει ξεκινήσει έρευνα (!) λόγω μη ύπαρξης επίσημης καταγγελίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: