19 Αυγούστου 2014

Γιάννης Λαμπρόπουλος - Υφυπουργός ΓΕΕΘΑ: 32 στρέμματα από την αεροπορική βάση Καλαμάτας στην υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας!

Άλλο ένα σημαντικό έργο από τον κ.Λαμπρόπουλο για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας
Υπογράφτηκε από την Πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ η απόφαση για την παραχώρηση 32 στρεμμάτων από την Πολεμική Αεροπορία στην υπηρεσία της Πολιτικής Αερπορίας, για την δημιουργία δαπέδων στάθμευσης αεροσκαφών.Η απόφαση αυτή εξυπηρετεί τις αυξημένες ανάγκες του αεροδρομίου Καλαμάτας, του οποίου η επιβατική κίνηση μεγαλώνει συνεχώς συμβάλλοντας στην ανάδειξη - προβολή και την γενικότερη ανάπτυξη της Μεσσηνίας. Την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί στο ΥΠΕΘΑ συνάντηση του ΥΦΕΘΑ κ.Λαμπρόπουλου Ιωάννη με τον διοικητή της ΥΠΑ κ.Κούκη Δημήτριο,προκειμένου να συντονίσουν την επίσπευση των απαιτουμένων διαδικασιών υπολοποίησης της παραπάνω απόφασης. 
-Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος είναι ένας χαμηλών τόνων πολιτικός που,χωρίς τυμπανοκρουσίες, δουλεύει ακατάπαυστα για την ανάπτυξη της Μεσσηνίας και για το καλό της πατρίδας μας γενικότερα.Είναι ένας τίμιος άνθρωπος με ανθρώπινες αξίες και ιδανικά και κρατά μέσα στην ψυχή του Χριστό και Ελλάδα.Αν το Υπουργείο Άμυνας είχε ανέκαθεν ανθρώπους σαν κι' αυτόν, τότε δεν υπήρχε περίπτωση να είχαμε περιπτώσεις τύπου Τσοχατζόπουλου.Εδώ ισχύει για αυτόν το ''φτωχός αλλά τίμιος''. Αυτές τις αξίες του πρωτοδίδαξαν οι άξιοι αγρότες γονείς του, άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, που τους έχει φάρο και οδηγό στη ζωή του.

Μπορεί να μας έδωσε μια πικρία για κάποια ''ναι'' σε μνημονιακά νομοσχέδια, αλλά αυτά δεν μπορούν και δεν πρέπει να επισκιάσουν την λαμπρή προσωπικότητά του.Είναι ένα κόσμημα για την Βουλή των Ελλήνων και δεν θα πρέπει να λείψει όσο οι δυνάμεις του το επιτρέπουν.
-Η κίνηση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να τον τοποθετήσει στην θέση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας αποδεικνύεται πολύ έξυπνη και επιτυχημένη , αφού ο Γιάννης Λαμπρόπουλος συσπειρώνει τους νεοδημοκράτες στη Μεσσηνία καθώς αποτελεί ανάχωμα και κλείνει την αιμορραγία της μετακίνησης ψηφοφόρων από την Νέα Δημοκρατία προς την Ναζιστική Χρυσή Αυγή. 

Γιάννης Ελευθερίου-Ερρίκου Λινάρδος 
Economist-Journalist

Δεν υπάρχουν σχόλια: