19 Νοεμβρίου 2014

Ο Άδωνις μαρτύρησε το …«μυστικό»: Μόνο οι απατεώνες υπογράφουν συμφωνίες για να μην τις τηρούν!

Γράφει ο Μαγια
Το πιο σύντομο ανέκδοτο: Η κυβέρνηση δεν υποχωρεί και ανεβάζει τους τόνους έναντι των δανειστών!...
Αλήθεια, ποια κυβέρνηση; Αυτή που μετέτρεψε την Ελλάδα σε προτεκτοράτο χρέους, που δημιούργησε τον κοινωνικό ερειπιώνα; η κυβέρνηση των πιστών εντελοδόχων; των εκλεκτών των «ανακτόρων» των Κανών;
Σε εξέλιξη το νέο επεισόδιο της σαπουνόπερας, υπό τον τίτλο, «οι δουλόφρονες (που ανακάλυψαν, τάχα, τη γοητεία του διαζυγίου από τα Μνημόνια) και τα ...σκισμένα καλσόν».

Ωστόσο, ο φανατικός θαυμαστής της Τρόικας, Άδωνις Γεωργιάδης, αιφνιδίασε καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει το ...«μυστικό». Ούτε καν τα προσχήματα. Έσπευσε να βγάλει τα άπλυτα της «οικογένειας» στη φόρα, κάνοντάς την ρόμπα, κατά το κοινώς λεγόμενο. «Η Τρόικα έχει δίκιο. Όταν υπογράφουμε μια συμφωνία, την υπογράφουμε για να την τηρήσουμε... Μόνο οι απατεώνες υπογράφουν συμφωνίες για να μην τις τηρούν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ στο Μega. Κάλεσε μάλιστα τον πρωθυπουργό να καταθέσει στη Βουλή όλα όσα έχουν συμφωνήσει με την Τρόικα.
Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, την αλήθεια είπε. Αλλωστε, είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο υποτελής, ως εκ της φύσεώς του, δεν δικαιούται, ούτε χάριν αστεισμού, να εκφέρει αντιρρήσεις στους επικυρίαρχους.
Τι χρεία άλλων μαρτύρων έχουν οι εναπομείναντες αφελείς και επιρρεπείς στην καθεστωτική εξαπάτηση, ώστε να αντιληφθούν τον ρόλο και την αποστολή των υποτακτικών του Δ΄ Ράιχ;
Πότε θα κατανοήσουν ότι μας φέρονται σαν να μας έχουν δανείσει τη ζωή μας, ενώ εμείς πληρώνουμε τα χρέη που δημιούργησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: