6 Ιουλίου 2015

Τι λένε τα άστρα την βδομάδα του ΟΧΙ;

Καταιγιστικές εξελίξεις, οικονομικά προβλήματα, διαπραγματεύσεις… γενικά προβλέπεται δύσκολη βδομάδα για όλους! Τι λένε όμως και τα άστρα για το τι θα βιώσουμε αυτή τη βδομάδα…
Κριός
Ο Ιούλιος ξεκινάει χαρωπά για εσένα. Όμως στις 9/7 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω, τρελαίνεσαι κανονικά με τις υποχρεώσεις που προκύπτουν, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Λειτούργησε αυθόρμητα στις 10 του μήνα κι ό,τι βγει. Παρ’ όλα αυτά περνάς ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο στις 10-11/7 και υπάρχει περίπτωση να σου κάνουν και ένα δώρο. Προσοχή στις 12 του μήνα στη δουλειά. Εντάσεις, πείσματα κι εγωισμοί.
Ταύρος

Από τη μια έρχονται ευχάριστες ειδήσεις και αμέσως έρχονται και τα δυσάρεστα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 2/7! Μια απώλεια, κάποιος φεύγει μέσα από τη ζωή σου έτσι ξαφνικά. Στις 7/7 μεγάλη προσοχή, θα είσαι αφηρημένη και ίσως να κάνεις και κάποια λάθη που θα σε στρεσάρουν περισσότερο. Ευτυχώς αλλάζει το κλίμα, αφού διορθώνεις το χαμό που έκανες. Στις 10/7 κάτι αλλάζει!
Δίδυμος
Ο Ιούλιος ξεκινάει άκρως ερωτικά για εσένα. Μέρα που μπορεί να βγεις εκείνο το ραντεβού και να γίνει η ανατροπή. Ακόμα και πρόταση γάμου να περιμένεις! Στις 7/7 σε αποσυντονίζουν τα οικονομικά σου θέματα, όμως στις 3 του μήνα επιστρέφεις στο όνειρο. Είσαι έτοιμη να δεχτείς και να το πεις σε όλο τον κόσμο. Το νου σου γιατί αν το μετανιώσεις, θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Στις 4-5/7 ζεις ονειρεμένες στιγμές με το ταίρι σου. Γιατί γκρινιάζεις στις 9/7;
Καρκίνος
Δύσκολες οι μέρες σου πολύ, κυρίως στο χώρο της δουλειά. Ενώ ο Ιούλιος μπαίνει με προοπτικές και ευχάριστες ειδήσεις, ξαφνικά σου δείχνουν κάποιοι ποιος είναι το αφεντικό και γενικώς ποιος κάνει κουμάντο και ζορίζεσαι πολύ. Στις 10/7 να περιμένεις να νιώσεις έτσι.
Λέων
Επαγγελματικά βάσανα θα έχεις τις ημέρες αυτές. Μπορεί από πρώτη του μήνα να έχεις άδεια, αλλά σε αναστατώνουν και μπορεί να σου την κόψουν κιόλας για…. αργότερα! Από τις 8 ως και τις 10 του μήνα, θα είσαι μέσα στην τρελή χαρά, άλλωστε υπάρχουν δίπλα σου άνθρωποι που σε στηρίζουν. Μην αλλάζεις γνώμη από τη μια στιγμή στην άλλη. Αφοσιώσου. Στις 11/6 όμως δεν αντέχεις και κάνεις ένα πανικό. Ξεσπάς!
Παρθένος
Φόρεσε μια μπλε χάντρα, γιατί πιο φοβερές ημέρες από αυτές δεν υπάρχουν! Στις 9/7 μπορεί να σου κάνουν ακόμα και ερωτική εξομολόγηση. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω σε κάνει λαμπερή και πολύ γοητευτική. Τα μαντάτα από τη δουλειά σου θα είναι χαρμόσυνα. Θα είσαι μέσα στην επικοινωνία και στα χαμόγελα. Συνεχίζεις όμως να δίνεις προσοχή στις 10/7 στον έρωτα. Θα έχει διάρκεια αυτή τη φορά.
Ζυγός
Ξεκινάει με χαμόγελα και αισιοδοξία ο Ιούλιος για εσένα. Βέβαια θα εκνευριστείς κάπως, γιατί θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο και στη δουλειά και στο σπίτι. Δύσκολο πολύ αυτό! Στις 9/7 πες την άποψή σου δυνατά, όμως με ωραίο τρόπο. Πολύ χαρούμενο Σαββατοκύριακο έρχεται στις 11/7, κάνεις ένα μικρό ταξίδι, ανανεώνεσαι. Τα τηλέφωνα θα χτυπούν, ειδήσεις έρχονται. Στις 13/7 δουλειά και πάλι δουλειά.
Σκορπιός
Χαμογέλασε και φόρεσε μια μπλε χάντρα για το κακό το μάτι. Δουλειά και έρωτας μαζί. Κάνεις ένα συνδυασμό απίθανο και ξαφνικά όλα θα τα έχεις στο πιάτο σου. Από τις 6 ως και τις 8 του μήνα, θα ρίξεις το βάρος σου σε νέες συνεργασίες, ανοίγεις τα φτερά σου, βάζεις νέους στόχους! Στις 9/7 αφοσιώνεσαι στον έρωτα και κάνεις σκέψεις για ένα γάμο. Αποζητάς κάτι πιο μόνιμο και ουσιαστικό.
Τοξότης
Κάτι κανονίζεις εσύ και στις 7/7 διαπιστώνεις πως δεν έχεις τα λεφτά. Να δεχτείς τη βοήθεια ενός φίλου , να πας να αράξεις το κορμί σου σε μια παραλία. Μπορεί να προκύψει και μια νέα επαγγελματική πρόταση, που θα σε ανεβάσει πολύ ψυχολογικά. Να κάτσεις να το συζητήσεις και δεν πειράζει αν δεν κάνεις βουτιές στη θάλασσα. Στις 11/7 επιστροφή στην πραγματικότητα. Γκρινιάζεις…
Αιγόκερως
Βασανίζεσαι με τα επαγγελματικά σου και θες περισσότερα χρήματα. Η Πανσέληνος σε διχάζει, αν θα πρέπει δηλαδή να δουλέψεις από το σπίτι ή όχι. Βέβαια στις 6/7 διαλέγεις το σωστό. Πρέπει να κλείσεις τις εκκρεμότητές σου. Νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου στις 7 και 8 του μήνα. Έχεις τη συνείδησή σου καθαρή. Στις 9/7 όμως κάτι γίνεται που σε αναστατώνει και θα πρέπει να διαλέξεις. Ή έτσι ή αλλιώς! Τίποτα το ενδιάμεσο.
Υδροχόος
Με τα ερωτικά σου βασανίζεσαι, αλλά ευχάριστα. Μπορεί να πάρεις και την απόφαση ενός γάμου. Στις 6/7 πολλά νεύρα, γιατί κάτι σε ενοχλεί στα επαγγελματικά σου. Από τις 8 ως και τις 10 του μήνα όμως, είσαι μέσα στην αισιοδοξία, στα χαμόγελα, στους νέους στόχους και τους έρωτες. Κάποιο άτομο επιλέγεις να είναι κοντά σου, δίπλα σου, σου αρέσει πολύ. Στις 6/7 φρόντισε να ξεκουραστείς. Κοιμήσου ώρες ατελείωτες.
Ιχθύες
Η Πανσέληνος σε κάνει πολύ δυναμική, δραστήρια και θα πιάνεις πουλιά στον αέρα! Μια ευχάριστη είδηση έρχεται στη δουλειά σου. Στις 10/7 να περιμένεις κάτι να χαλάσει και να χρειαστεί να βάλεις το χέρι στην τσέπη για να το φτιάξεις. Αφιερώνεις το χρόνο σου σε ανθρώπους που σε αγαπάνε και σε χρειάζονται. Γίνε ψάρι στις 11/7, κινήσου δηλαδή αναλόγως, για να ξεγλιστρήσεις από τα δύσκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: