27 Μαΐου 2016

Καλαμάτα:Η ''Μαύρη θύελλα'' και πάλι στο δρόμο προς την Α! Εθνική!!!

Nέα εποχή στη Μαύρη θύελλα: Έφθασε στη Καλαμάτα ο Σταύρος Παπαδόπουλος…
Έφθασε σήμερα (Παρασκευή) το πρωί στην Καλαμάτα ο Σταύρος Παπαδόπουλος και  το μεσημέρι γευμάτισε στη βίλα του στα Κατσέϊκα με το στενό συνεργάτη του Δημήτρη Τσάκωνα! 
Ο τελευταίος, μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ενημερώσει διεξοδικά το Σταύρο Παπαδόπουλο για όλα τα θέματα της Μαύρης Θύελλας που υποβιβάστηκε τη φετινή σεζόν στην Α΄ Τοπική της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας  και την Δευτέρα στη 1.30 μετά το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προς όλα τα ΜΜΕ. 

Ο κ. Παπαδόπουλος θέλησε να ξεκουραστεί σήμερα και αύριο λόγω του πολύωρου αεροπορικού ταξιδιού του από το Χονγκ Κόνγκ (σ.σ. είναι και η έδρα των επιχειρήσεών του, δεν θα δεχτεί επισκέψεις και στη Δευτεριάτικη ενημέρωση που θα κάνει,  θα μιλήσει εφ΄ όλης της ύλης για το νέο του όραμα όπως αποκάλυψε πρόσφατα αποκλειστικά το  sportstonoto.gr η άνοδος τα επόμενα τρία χρόνια στην Σούπερ Λίγκ, η καθιέρωσή της ξανά στους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο Μεσσηνιακός να λειτουργήσει στα πρότυπα του ΠΟΚ που είχε δημιουργήσει ο ίδιος πριν δυο δεκαετίες και πλέον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: