27 Οκτωβρίου 2016

Απίστευτο:Ξαφνικά ο «νεκρός» άρχισε να τρέχει!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΝΕΚΡΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ
Σκηνές απείρου κάλλους με δύο γυναίκες να καλούν σε βοήθεια για έναν άνθρωπο που βρισκόταν πεσμένος στο δρόμο.
Αξέχαστο φαίνεται πως θα μείνει για μία οικογένεια αυτό που συνέβη την περασμένη Τρίτη στην στην περιοχή της κοινότητας του Κομπηγαδίου.Όλα συνέβησαν όταν πατέρας, μάνα και κόρη πήγαν με αυτοκίνητο σε χωράφι προκειμένου να μαζέψουν ξύλα για το τζάκι. Η μητέρα και η κόρη κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και άρχισαν να στοιβάζουν τα ξύλα τα οποία ο ο άνδρας στη συνέχεια θα μετέφερε στο αγροτικό, που είχε παρκάρει σε μικρή απόσταση.

Ξαφνικά, από το πουθενά εμφανίστηκε μια ηλικιωμένη μαζί με μια κοπέλα και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, ζητώντας από τον οδηγό του οχήματος να πάει μαζί τους γιατί σε μικρή απόσταση είχε χάσει τις αισθήσεις του ο άνδρας της και βρισκόταν στη μέση του δρόμου.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Κόσμος, ο οδηγός του αγροτικού ανταποκρίθηκε στο αίτημα για βοήθεια, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε πεζός διανύοντας απόσταση 200 περίπου μέτρων, στο σημείο όπου βρισκόταν πεσμένος έξω από ένα σταθμευμένο όχημα, ένας άνδρας. Μόλις πλησίασε από πάνω του, βγήκε ένας νεαρός, έτρεξε στο δικό του αμάξι, έβαλε μπροστά τη μηχανή, ενώ συγχρόνως ο αναίσθητος άνδρας και οι δύο γυναίκες που λίγο πριν καλούσαν σε βοήθεια, επιβιβάστηκαν στο όχημα με το οποίο είχαν έρθει και τράπηκαν σε φυγή.
24WRO

Δεν υπάρχουν σχόλια: