3 Νοεμβρίου 2016

Πάουλο Μπέντο:Ο Ολυμπιακός περισσότερο έχασε δύο βαθμούς παρά κέρδισε έναν!

Δεν κατάφερε να νικήσει στην "Astana Arena" ο Ολυμπιακός, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Αστάνα, χάνοντας στο δεύτερο ημίχρονο κάμποσες ευκαιρίες για να φύγει με το τρίποντο από το Καζακστάν.
Ο Πάουλο Μπέντο έμεινε ευχαριστημένος από την αγωνιστική απόδοση της ομάδας του, όχι όμως και από την ισοπαλία. Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε και για το ντέρμπι της Κυριακής (6/11) κόντρα στον Παναθηναϊκό, το ροτέισον και τις λύσεις που έχει στα χέρια του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπέντο:

-Πώς βλέπει το σημερινό παιχνίδι; Κέρδισε ο Ολυμπιακός έναν βαθμό ή έχασε δύο:

"Περιμέναμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι και το περιμέναμε δυσκολότερο παρόλο που γνωρίζαμε ότι θα παίζαμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Γνωρίζαμε ότι παίζαμε σε μία έδρα που είναι αήττητη στην Ευρώπη και στόχος μας ήταν να σταματήσει αυτό το σερί. Δεδομένης της εικόνας του παιχνιδιού, με το τι έγινε σήμερα.

Η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε τον αντίπαλο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν μας δικαιώνει. Παρόλο που πήραμε έναν βαθμό, πιστεύω ότι χάσαμε δύο".

-Εάν είναι ευχαριστημένος με την ισοπαλία και πως θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα δύο ματς:

"Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα γιατί έτσι όπως παίξαμε σήμερα και με τις ευκαιρίες που είχαμε πιστεύουμε ότι η ισοπαλία δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Γι’ αυτό λέω ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα γιατί είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας.

Όσον αφορά στα επόμενα παιχνίδια του ομίλου όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι κόντρα στη Γιούνγκ Μπόις γιατί κατά την άποψη μου η Αστάνα δεν είναι ακόμα εκτός".

-Αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη της Αστάνα:

"Η αλήθεια είναι ότι διάβασα την Αστάνα ως ομάδα και ξέρω ότι έχει καλούς ποδοσφαιριστές με καλή φυσική κατάσταση. Η ανάλυση σταματάει εδώ και δεν έχω θέματα να συζητήσω. Είναι θέματα που μπορεί να συζητηθούν κάποια άλλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή σταματάμε να ασχολούμαστε με το παιχνίδι με την Αστάνα, διότι έχουμε μπροστά μας άλλα πιο σημαντικά παιχνίδια".

-Εάν θα χρησιμοποιήσει διαφορετική ενδεκάδα στο ματς της Κυριακής και αν υπάρχει πρόβλημα στην αριστερή πλευρά της άμυνας:

"Στην πρώτη ερώτηση φυσικά και είμαστε ικανοποιημένοι σήμερα γιατί παρόλο που είχαμε μεγάλο ροτέισον σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, είδαμε ότι τόσα πολλά νέα πρόσωπα να βοηθήσουν την ομάδα. Όλοι βρίσκονται σε κατάσταση να βοηθήσει την ομάδα. Επομένως για το παιχνίδι της Κυριακής όποιος κι αν παίξει εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα τα δώσει όλα για τη νίκη στο γήπεδο.

Είμαστε ευχαριστημένοι που έπαιξαν πολλά νέα παιδιά, γιατί θέλουμε να παίζουν νέα παιδιά. Ο Μανθάτης για παράδειγμα μπήκε στο παιχνίδι από την αρχή και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτόν. Δεν γνωρίζουμε πως θα πάει η αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών μας. Ο Ελαμπντελαουί θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι.

Στο άλλο θέμα αν υπάρχει θέμα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Ντε λα Μπέγια ξεκίνησε και έπαιξε καλά, ο Φιγκέιρας είναι στη διάθεση μας. Ο Ρέτσος ανταποκρίνεται καλά παρόλο που δεν είναι η φυσική του θέση. Από ‘κει και πέρα έχουμε πολλές εναλλακτικές λύσεις και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα".

-Το σχόλιό του για τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου:

"Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συγκρίνουμε ομάδα, παρ' όλο που έχουμε παίξει με όλες. Δεν μπορείς να συγκρίνεις ομάδες με διαφορετική στρατηγική. Έχουν παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι δύσκολο να συγκρίνεις ομάδες και έχουν προσπαθήσει με εμάς να κρύψουν τα δυνατά τους σημεία".
Photo credits: ACTION IMAGES

Δεν υπάρχουν σχόλια: