3 Νοεμβρίου 2016

Έχασε τη ζωή της μετά από έντονο σεξ-Ο σύντροφός της είχε πιει μείγμα αφροδισιακών βοτάνων για να μεγεθύνει το πέος του και να ανεβάσει τις σεξουαλικές επιδόσεις του!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για εντονη σεξουαλικη επαφη
Ούτε ο ίδιος δεν περίμενε τη «δύναμη» που θα του έδιναν στο κρεβάτι τα «μαγικά» βότανα που ήπιε προκειμένου το πέος του να δει άσπρη… μέρα από πιο ψηλά, ένας Νιγηριανός.
Και αυτό γιατί ο ανδρισμός του αποδείχθηκε δολοφονικός, αφού τελικά σκότωσε με το πέος του τη σύντροφό του! Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή από ακατάσχετη αιμορραγία, αφού ο ασυγκράτητος εραστής της έγινε «ταύρος» διαλύοντας ό,τι βρέθηκε στο διάβα του μορίου του!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, νωρίτερα, ο... αδικημένος (για Νιγηριανός) από τη φύση, 50χρονος Fatai Busari είχε πιει μείγμα αφροδισιακών βοτάνων για να μεγεθύνει το πέος του και να ανεβάσει τις σεξουαλικές επιδόσεις του. Τελικά κατέληξε με χειροπέδες (και όχι ως σεξουαλικό βοήθημα), κατηγορούμενος για το θάνατο της Sadiat Adejuwon, έπειτα από έντονη σεξουαλική τους επαφή.
Ο εραστής… δολοφόνος κρίθηκε προφυλακιστέος από την Abiona Richard, εισαγγελέα του δικαστηρίου του Ibadan, όπου συνέβη το πρωτοφανές περιστατικό. Κρατείται, δε, στις φυλακές Agodi, ενώ αντιμετωπίζει μάλιστα μέχρι και τη θανατική ποινή αν κριθεί ένοχος!
Όπως επιβεβαίωσε, δε, ο εισαγγελέας Salewa Hammed στο δικαστήριο, η άτυχη 48χρονη έχασε τη ζωή της στο σπίτι του υπόπτου μετά από έντονο σεξ.
«Ο Busari και η Adejuwon εργάζονταν περιστασιακά ως οδοκαθαριστές και είχαν σχέση. Τη μοιραία μέρα ο Busari ήπιε ένα φυτικό παρασκεύασμα για να ενισχύσει τον ανδρισμό του πριν κοιμηθεί μαζί της. Αργότερα συνειδητοποίησε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όταν παρατήρησε ότι η σύντροφός του αιμορραγούσε από τα γεννητικά της όργανα. Μετά από λίγο η γυναίκα πέθανε κι εκείνος ειδοποίησε τις αρχές», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η δίκη του Busari είναι προγραμματισμένη για τις 30 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: