6 Νοεμβρίου 2016

Είχε ρημάξει τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΑΠ
Ν. Σαλαγιάννης στην Εξεταστική: Πληρώναμε 1.000.000 € ετησίως ενοίκιο στην Ιπποκράτους.Το Κίνημα έδωσε 130.000 για το γυμναστήριο!
Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ επιχείρησε ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Σαλαγιάννης, καταθέτοντας χθες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.
Αποκορύφωμα όλων ήταν η επιβεβαίωση των οικονομικών οργίων επί Γιώργου Παπανδρέου, που χρέωνε το κόμμα του (επί της ουσίας, τον ελληνικό λαό) για να μετακομίσει στην…Ιπποκράτους και για να φτιάξει γυμναστήριο που κόστισε 130.000 ευρώ!
Ο κ. Σαλαγιάννης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για το γυμναστήριο που είχε στήσει ο Γιώργος Παπανδρέου στην οδό Ιπποκράτους, είπε ότι είχαν ξοδευτεί για cross-trainer μηχάνημα 17.000 ευρώ και για «μηχάνημα για προσαγωγούς» 7.000 ευρώ, τα οποία χρέωσε στο ΠΑΣΟΚ ο πρώην πρωθυπουργός για να φτιάξει το προσωπικό του γυμναστήριο.


Αιχμές

Ενώ ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν και για τη μετακόμιση στην Ιπποκράτους, λέγοντας ότι «ήταν λάθος που φύγαμε από τη Χ. Τρικούπη, πήγαμε στο κτίριο της Ιπποκράτους και πληρώναμε ενοίκιο 1.000.000 ετησίως, όταν σήμερα πληρώνουμε 35.000 ευρώ». Ο Νίκος Σαλαγιάννης τόνισε πως «οι τράπεζες μας έχουν βάλει τη θηλιά στον λαιμό με επιβάρυνση τόκων και ποινών, της τάξης των 15.000.000 ευρώ τον χρόνο», ενώ ισχυρίστηκε, απαντώντας σε ερώτηση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρου Λάππα για το πότε εκτιμά ότι το ΠΑΣΟΚ θα αποπληρώσει το χρέος του, το οποίο προσεγγίζει τα 190.000.000 ευρώ, ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη για κανένα δάνειο, καθώς ουδείς μπορεί να γνωρίζει πόσο θα διαρκέσει η κρίση και ποια θα είναι τα ποσοστά κάθε κόμματος στις επόμενες εκλογές.

«Είναι αλήθεια ότι τα κόμματα βρέθηκαν με δάνεια στο ξέσπασμα της κρίσης, επειδή χρηματοδοτούσαν -απερίσκεπτα- τις υπερβάσεις των οικονομικών δυνατοτήτων τους με δανεικά, αντί να περιορίσουν τις δαπάνες τους. Αλλά μήπως αυτή η λογική ήταν μόνο των κομμάτων; Είναι η ίδια αυτή λογική που διαπότιζε και ολόκληρο τον δημόσιο βίο της χώρας. Τη νοοτροπία αυτή την τροφοδοτούσαν και οι ίδιες οι τράπεζες στα χρόνια της ευημερίας, με τα εύκολα, πολλά και γρήγορα δάνεια» είπε με θράσος ο κ. Σαλαγιάννης και κατέληξε: «Τα δάνεια των κομμάτων είναι μια χιονόμπαλα που τρέχει στην πλαγιά».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: