13 Δεκεμβρίου 2016

Καλαμάτα:Εκδόθηκαν οι καταστάσεις πληρωμής για την «Βιολογική Γεωργία» του Μέτρου 2.1.4

Αποτέλεσμα εικόνας για βιολογική γεωργία
Η Δ/νση Αγροτικής Οκονομίας&Κτηνιατρικής Π.Ε. Μεσσηνίας (Καλαμάτα),ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία» του Μέτρου 2.1.4 ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής των δικαιούχων και των απορριπτόμενων του έτους 2013 (Διετής Παράταση), έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας και έχουν επίσης σταλεί για ανάρτηση στις έδρες των Δήμων της περιοχής ευθύνης της ΔΑΟΚ Μεσσηνίας...

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης,δηλαδή από               Τετάρτη  14-12-2016 έως Τρίτη 20-12-2016. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στην ΔΑΟΚ Π.Ε. Μεσσηνίας στο Διοικητήριο,Καλαμάτα.
Επισημαίνεται ότι ο φάκελος πληρωμής έχει διαβιβαστεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ  προκειμένου να πιστωθούν τα ποσά στους ατομικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικ/μίας&ΚτηνιατρικήςΠ.Ε. Μεσσηνίας στο Διοικητήριο ,Καλαμάτα, Γραφείο 205 ,                 τηλ. 27213-61205.    

Δεν υπάρχουν σχόλια: