13 Δεκεμβρίου 2016

Γαργαλιάνοι: Μυστήριο για δύσκολους λύτες η δολοφονία της 35χρονης – Θρήνος στην κηδεία της!!!

754088-dolofonia.jpg
Το τελευταίο αντίο είπαν το απόγευμα της Τρίτης (13/12) συγγενείς και φίλοι στην 35χρονη Γεωργία Φιλοπούλου η οποία βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο αυτοκίνητό της το πρωί της Παρασκευής, σε αγροτόδρομο, κοντά στους Γαργαλιάνους.
Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε σήμερα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρα, στη Μεταμόρφωση του Δήμου Πύλου – Νέστορος από όπου και καταγόταν ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε η ταφή της στο τοπικό κοιμητήριο. Πρόσωπα βουβά, σκυθρωπά και μάτια δακρυσμένα, δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι ήταν αυτό που όπλισε το χέρι του δολοφόνου, αφήνοντας τέσσερα ανήλικα παιδιά χωρίς μητέρα.
Αυτό το «γιατί» ήταν ζωγραφισμένο στα πρόσωπα συγγενών και φίλων, που βρέθηκαν κοντά της για να τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της και ο σύζυγός της, οι οποίοι φαίνεται πως ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη.

Την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος ζήτησε η αστυνομία
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η δολοφονία της 35χρονης μητέρας από τους Γαργαλιάνους, καθώς ακόμα οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στο σκοτάδι, παρά τις εντατικές έρευνες που συνεχίσθηκαν όλο το Σαββατοκύριακο.

Οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του θύματος, ενώ έχει ζητηθεί και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου προσώπων στο κοντινό της περιβάλλον.

Την Δευτέρα (12/12/2016) ο ιατροδικαστής Νίκος Κωτακίδης αφού ολοκλήρωσε τη νεκροψία – νεκροτομή ενημέρωσε τις Αρχές για τα ευρήματά του, τα οποία αφορούν τον τύπο του όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε η άτυχη γυναίκα, την απόσταση βολής, τη θέση που βρισκόταν ο δράστης όταν πυροβόλησε καθώς και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν τις έρευνες της αστυνομίας.

Τις έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας συνδράμουν και στελέχη της Διεύθυνσης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: