1 Δεκεμβρίου 2016

Αδερφοκτονία χωρίς οίκτο για τα μάτια μιας γυναίκας!!!


dolofonia-agia-barbara-35xronos
Το περιστατικό εξελίχθηκε στις 21:30 το βράδυ της Δευτέρας σε διαμέρισμα της οδού Στέφανου Σαράφη στην Αγ. Βαρβάρα. 
Εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στα δύο αδέρφια, 35 και 38 χρόνων, με αυτόπτη μάρτυρα τον πατέρα τους. Κατά τη διάρκεια του καυγά ο 38χρονος φέρεται να είπε στον πατέρα του ότι δεν γνωρίζει την γυναίκα, στην οποία αναφερόταν ο αδερφός του, στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι αφορμή της αντιπαράθεσης ήταν θηλυκού γένους, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος. 
Λίγα λεπτά αργότερα ο 35χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να χτυπά επανειλημμένα τον μεγαλύτερο αδερφό του στην κοιλιά και τον θώρακα.
Ο πατέρας, που διατηρεί κατάστημα με υαλικά στην περιοχή, ειδοποίησε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 38χρονο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο πατέρας είχε προλάβει και κλειδώσει τον άλλο γιο του, σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και ειδοποίησε την αστυνομία να τον συλλάβει, κάτι που έγινε λίγο αργότερα. 
Ο 35χρονος δεν έχει πει την παραμικρή λέξη στους αστυνομικούς, καθώς δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση, συνειδητοποιώντας ότι σκότωσε τον αδερφό του με τα ίδια του τα χέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: