21 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

Κάποτε ο Καμμένος και τα “Παραπολιτικά” ήταν μες την καλή χαρά!!!

Κατά το πρόσφατο παρελθόν, ο κ. Καμμένος φιλοξενείτο στο ραδιοφωνικό σταθμό των “Παραπολιτικών” 90,1 fm και προφανώς το διασκέδαζε, εάν κρίνουμε από τα ουϊσκάκια με πάγο και τους συνοδευτικούς μεζέδες που “κοσμούσαν” το ραδιοφωνικό (αόρατο στους ακροατές) πλατό.

Ωστόσο, προ ημερών ο υπουργός Εθνικής Αμύνης και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, κατέθεσε μήνυση κατά του εκδότη των “Παραπολιτικών” Γιάννη Κουρτάκη και του διευθυντή του δημοσιογραφικού Ομίλου, Παναγιώτη Τζένου.

Από εκεί και μετά, ξέσπασε και στο twitter ένας πόλεμος μεταξύ των Καμμένου και Κουρτάκη, όπου κρατάμε ένα από τα τουϊταρίσματα του κ. Κουρτάκη:
Τελικά, η σημερινή πολιτική στη χώρα μας, μια χώρα που βρίσκεται υπό την κατοχή των τραπεζιτών και των τοκογλύφων δανειστών “εταίρων” μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι πολιτική της κυβίστησης και των συμφερόντων. Οι “φιλίες” μεταξύ πολιτικών και δημοσιογράφων βρίσκονται σε μια συνεχή ακροβασία και ως εκ τούτου, αυτές οι “λυκοφιλίες” δεν αντέχουν στο χρόνο. Γιατί, διαμορφώνονται σύμφωνα με το τι ακριβώς συμφέρει τον πολιτικό σε σχέση με το επιχειρηματικό μέσο του δημοσιογράφου.
Αχ “πατριώτη” Πάνο!!!
 

“Πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού, πλήρως εξοπλισμένο θα φιλοξενήσει όσους λαθρομετανάστες βρίσκονται αντιμέτωποι με τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο Κέντρο Παραμονής Αλλοδαπών (ΚΕΠΑ) της Μόριας. Μετά από επικοινωνία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο, αποφασίσθηκε το Αρματαγωγό “Λέσβος” (L-172) να αποσταλεί άμεσα από το ναύσταθμο της Σαλαμίνας με κατεύθυνση τη Μυτιλήνη.
Το ερώτημα είναι βέβαια, αν το Πολεμικό Ναυτικό που ως αποστολή έχει την υπεράσπιση της ασφάλειας της χώρας, έστω και την παροχή βοήθειας σε εξαιρετικές περιπτώσεις που αδυνατεί ο λοιπός κρατικός μηχανισμός είναι σωστό να διατίθεται για την εξυπηρέτηση παράνομα εισερχομένων στην χώρα μας, από διάφορες άλλες
χώρες. Και ποια επίπτωση θα έχει αυτό στο αξιόμαχο της συγκεκριμένης πλωτής μονάδας…
Και ας μας πουν πότε “επιστρατεύθηκε” σκάφος από το ΠΝ ή από τους υπόλοιπους κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων για την φιλοξενία Ελλήνων αστέγων;
Την απάντηση την γνωρίζουμε!! Ποτέ!!”.
Τα παραπάνω Πάνο μου, δεν τα γράψαμε εμείς “οι ακραίοι”. Το έγραψε στην ηλεκτρονική σελίδα του ο ΣΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ 99.8 MHZ!!
Εμείς να προσθέσουμε!! Έκανες Πάνο μου τον ελληνικό Στρατό “φιλιππινέζα” των λαθρομεταναστών; Μετέτρεψες αρματαγωγό του Στρατού μας, που ο ελληνικός λαός το αγόρασε με αίμα και ιδρώτα, ξενοδοχείο πολυτελείας για τους λαθρομετανάστες;
Λυπάμαι Πάνο μου – ειδικότερα εσύ – αλλά δεν θα έχεις καλό τέλος!! Και για να μην παρεξηγηθώ, εννοώ πολιτικό τέλος!!
Ο κριτής των πάντων, Νίκος Ευαγγελάτος!!!

Στην προχθεσινή απονομή των βραβείων της “Χρυσής Σφαίρας”, η Μέριλ Στριπ στην κυριολεξία ξεσάλωσε και εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, δηλώνοντας συγκλονισμένη από την κίνηση του Τραμπ κατά την προεκλογική του εκστρατεία – τάχατες – να μιμηθεί ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες.
Αυτό το γεγονός είχε κυρίαρχη θέση στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού “Έψιλον” που παρουσιάζει ο προσφάτως επανακάμψας Νίκος Ευαγγελάτος. Ο οποίος με τη σειρά του πήρε θέση υπέρ της Μέριλ Στριπ, ως γνήσιο τέκνο της Παγκοσμιοποίησης!!
Ωστόσο, θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον κ. Ευαγγελάτο!!
Ποιος νομίζει ότι είναι; Από πού αντλεί το δικαίωμα της αμφισβήτησης του εκλεγμένου Προέδρου των ΗΠΑ, λοιδορώντας τον και υβρίζοντάς τον; Εκείνον τον οποίο με δημοκρατικότατες διαδικασίες επέλεξε ο Αμερικανικός λαός για να τον κυβερνήσει. Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να υβρίζει τα εκατομμύρια των Αμερικανών πολιτών;
Που πας με αυτούς βρε Καραμήτρο… Μητσοτάκη!!!
 
Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο, έγινε κομματική μάζωξη στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην οποία προήδρευσε ο Αντιπρόεδρος του κόμματος Κωστής Χατζηδάκης. Παραβρέθηκαν περί τα 60 με 80 άτομα, από τα περίπου 1200 άτομα που είχαν προσκληθεί (Δημάρχους, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους). Ο μικρότερος ηλικιακά από τους συμμετέχοντας ήταν περί τα 70 χρόνια!!
Με αυτήν την ανανέωση θα γίνεις Πρωθυπουργός Κυριάκο Μητσοτάκη;
Με Αντιπροέδρους τον Χατζηδάκη και τον Γεωργιάδη θα πείσεις τους Έλληνες ψηφοφόρους να σε υποστηρίξουν;
Αμ δε γίνεσαι Πρωθυπουργός, παρ΄ ότι ανέβασες το οικογενειακό σου προφίλ, με την επιστροφή της αγαπημένης σου συζύγου, Μαρέβας Γκραμπόφσκι!!
Στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε σήμερα, φαίνονται μέλη του εθνοσοσιαλιστικού – ναζιστικού κόμματος της Γερμανίας, πέρσι τέτοια εποχή, να ετοιμάζονται να καταθέσουν στεφάνι στο γερμανικό νεκροταφείο του Διονύσου!!!
Το ζήτημα που γεννάται είναι: Αυτοί ήρθαν μόνοι τους ή ήταν προσκεκλημένοι κάποιου κοινοβουλευτικού ελληνικού κόμματος; Μετέβησαν μόνο στο γερμανικό νεκροταφείο του Διονύσου ή συμμετείχαν και σε άλλες εκδηλώσεις;
Κάθε πληροφορία, καλοδεχούμενη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: