20 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ: Το πύρινο μήνυμά του για τις τουρκικές προκλήσεις (Βίντεο)

Ισχυρό μήνυμα μιας ακλόνητης και δυνατής Ελλάδας σε κάθε είδους πρόκληση, έστειλε ενώπιον κλήρου και Εκκλησίας ο νέος αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.
«Είμαι κι εγώ Χιώτης. Οι Χιώτες μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι γιατί ο Ελληνικός Στρατός κάνει καλά την δουλειά του. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι ο Ελληνικός Στρατός είναι δυνατός, ο Ελληνικός Στρατός είναι ισχυρός, δεν είναι σε κρίση και το προσωπικό μας υπερβάλλει τις δυνάμεις του, κάνει αυτό που πρέπει φυλάσσοντας Θερμοπύλες από την μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη».
Με τα παραπάνω συγκλονιστικά λόγια ο αρχηγός Στρατού, ντυμένος με στρατιωτική στολή απάντησε στο καλωσόρισμα του Μητροπολίτη Χίου.
Ο Αρχηγός παραβρέθηκε στον μητροπολιτικό Ναό και παρακολούθησε την Θεία Λειτουργία και το Μνημόσυνο για τα θύματα του βομβαρδισμού του πλοίου του Σουηδικού Ερυθρού Σταυρού Wiril στις 7 Φεβρουαρίου 1944.
Κατά την διάρκεια του Θείου Λόγου ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος του απένειμε τον Χρυσό Σταυρό του Αγίου Ισιδώρου αποκαλώντας τον δικό μας παιδί προσκαλώντας τον στις 31 Μαρτίου στην Νήσο Παναγιά για την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου .
Ακολούθως κλήρος και πιστοί τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο προς τιμή του.

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: