26 Φεβρουαρίου 2017

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ στην κυβέρνηση Τσίπρα και ο "βερολινέζος" Πικραμμένος!!!

Από την Ιόλη Πιερίδη
Ετοιμάζουν βίαιο τέλος για την κυβέρνηση Τσίπρα με οδυνηρές συνέπειες για τη χώρα. Η τορπίλη Τραμπ μέσω ΔΝΤ έχει και γεωπολιτικές προεκτάσεις καθώς θα μπορούσε να εκληφθεί από την Τουρκία και σαν εγκατάλειψη της Ελλάδας από τις ΗΠΑ. Οταν ο υπουργός Οικονομικών της υπερδύναμης δηλώνει ότι η ελληνική κρίση είναι ευρωπαικό πρόβλημα αυτό είναι σχεδόν εφιαλτικό.
Ο Τσίπρας θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να μπορεί να πληρώσει τις δόσεις του Ταμείου και αν αυτό αποσυρθεί αιφνιδιαστικά ίσως χρειαστεί να του επιστραφούν τα 25 δις ευρώ της συμμετοχής του στα Μνημόνια.


Στο μεταξύ η Τουρκία αλωνίζει καθημερινά και επιδεικτικά στο Αιγαίο ενώ το Κυπριακό βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, οι τουρίστες αποχαιρετούν την Τουρκία και επιλέγουν μαζικά την Ελλάδα. Ενα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο θα είχε τεράστιο κόστος για τη χώρα μας. Η κυβέρνηση Τσίπρα πληρώνει την αρρωστημένη νοοτροπία του παγώματος του χρόνου και την λογική των καθυστερήσεων. Στο μόνο που αποδείχτηκαν ατσίδες οι Συριζαίοι ήταν οι διορισμοί στο δημόσιο και η άνεση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην διαχείριση του πλούσιου χαρτοφυλακίου τους. Μιλάμε για πολλά λεφτά, όπως έδειξαν τα πόθεν έσχες.

Το ΔΝΤ λοιπόν βρίσκεται με το ένα πόδι έξω από το πρόγραμμα την στιγμή που το 52% των Γερμανών θέλουν την Ελλάδα εκτός ευρωζώνης! Πως θα πάει ο Σόιμπλε στους βουλευτές του να ζητήσει να εγκρίνουν νέο πακτωλό χρημάτων για την Κολομβία των Βαλκανίων χωρίς να συμμετέχει το ΔΝΤ;

Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Τσίπρας είναι υποχρεωμένος να τραβήξει το χαρτί των εκλογών εκτός αν δεν του επιτρέψουν οι συνθήκες να πάει σε εκλογές και αναγκαστεί να παραιτηθεί όπως ο ΓΑΠ. Στο μεταξύ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του στο Βερολίνο άκουσε το όνομα Παναγιώτης Πικραμμένος από πολύ επίσημα χείλη. Το σενάριο της Οικουμενικής κυβέρνησης χωρίς να έχουν προηγηθεί εκλογές συγκεντρώνει πλέον τις ίδιες πιθανότητες με την προσφυγή στις κάλπες. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Παναγιώτης Πικραμμένος ο οποίος διετέλεσε υπηρεσιακός πρωθυπουργός τον Μάιο και Ιούνιο του 2012 με παλαιότερες δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο Βloomberg είχε χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για τη σωτηρία της χώρας».

«Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Κυριάκος είναι αυτή τη στιγμή το μόνο πρόσωπο που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας να σωθεί η χώρα. Οταν είσαι ηγέτης, δεν ανακαινίζεις απλώς το παλιό σπίτι. Τα ανατινάζεις όλα και είτε κερδίζεις ή χάνεις το παιχνίδι. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος θα κάνει ότι χρειαστεί όταν έρθει η ώρα».

Το αμέσως επόμενο διάστημα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Προσθέστε στο κάδρο και τους δύο “υποψήφιους δολοφόνους” του Ερντογάν που παίζουν τάβλι στο ΑΤ Ορεστιάδος…Και μια λεπτομέρεια με σημασία. Πριν μιλήσει ο Νίκος Φίλης για τα F35 ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ που είχε εκφράσει την δυσφορία του για το υψηλό κόστος παραγωγής τους. Τελικά ποιους έχει συμβούλους ο Νίκος Φίλης;

Δεν υπάρχουν σχόλια: