26 Φεβρουαρίου 2017

Τα φαντάσματα Σημίτη-Βενιζέλου στοιχειώνουν την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης!!!

img_0333
Αυτό που η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχει καταλάβει, είναι το μέγεθος του εγκλήματος που διενεργήθηκε εις βάρος τους από τη συμμορία των ενδοτικών εθνοπατέρων Σημίτη, Βενιζέλο και Παπανδρέου. Ένα έγκλημα που καθιστά το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης απαραίτητο για την Ελλάδα πριν τον Ιούλιο, διαφορετικά κινδυνεύει με χρεοκοπία. Γιατί κινδυνεύει;
Γιατί τότε λήγουν τα ομόλογα που έχει αγοράσει η ΕΚΤ, πολύ πριν το εγκληματικό PSI – παραβιάζοντας το καταστατικό της, για να διασώσει της γερμανικές και γαλλικές τράπεζες.


Πρόκειται για ομόλογα ύψους 5,2 δις περίπου που λήγουν τον Ιούλιο, τα οποία αγόρασε η ΕΚΤ περί τα 40% φθηνότερα (3,12 δις €), και τα οποία η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να αποπληρώσει στη σημερινή τους αξία συμπεριλαμβανομένων των τόκων, κάνοντας πλουσιότερη της ΕΚΤ κατά 2,3 δις €.

Τα ομόλογα αυτά εξαιρέθηκαν από το εγκληματικό PSI που δρομολόγησε ο εθνοσωτήρας Ε. Βενιζέλος, μετατρέποντας τα ομόλογα σε αγγλικού δικαίου, χρεοκοπώντας τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία, και υποθηκεύοντας τη δημόσια περιουσία και το μέλλον της χώρας μας. Όλα αυτά για αντάλλαγμα μιας ονομαστικής μείωσης του χρέους κατα 50 δις €, 40 δις € από τα οποία χάθηκαν από τις τράπεζες μετέπειτα και ποιος ξερει ποσά από την πραγματική οικονομία. Άρα κέρδος μηδέν.

Κι ενώ οι Έλληνες αναλώνονται στο ποιος ευθύνεται για την προ μνημονίων εποχή, λίγοι αναρωτιούνται για τις ευθύνες που προκύπτουν από τη διαχείριση του δημοσίου χρέους από το 2010 και μετά.

Η Ελλάδα έπεσε θύμα της Γερμανοποίησης της ευρωζώνης, μιας βρώμικης πολιτικής φτωχοποίησης των γειτόνων και καταστροφής του παραγωγικού τους πλούτου προκειμένου να επωφελείται η οικονομία της Γερμανίας.

Η Ελλάδα σε αυτό το πλαίσιο εξαναγκάστηκε να εισέλθει στην εποχή των μνημονίων, όπου το δημόσιο χρέος εκτοξεύθηκε στα ύψη, το ιδιωτικό μη εξυπηρετούμενο χρέος απογειώθηκε, η παραγωγή καταστράφηκε, οι επιχειρήσεις χρεοκόπησαν και η ανεργία εκτοξεύτηκε σε δυσθεώρητα ύψη.

Αν οι Έλληνες γνώριζαν, θα απαιτούσαν επιτακτικά να κλειστούν φυλακή όλοι όσοι ευθύνονται για την υπερχρέωση του 2009, ψηφίζοντας μνημόνια χωρίς καν να τα έχουν διαβάσει και ενορχηστρώνοντας το ξεπούλημα της χώρας, καταδικάζοντας την για 100 και βάλε χρονια σκλαβιάς και υποταγής με το εγκληματικό PSI.

Τις πληγές από αυτές τις αμαρτίες καλείται να κλείσει η σημερινή κυβέρνηση, η οποία, αντιλαμβανόμενη το μέγεθος των εγκλημάτων της συμμορίας των νταβατζήδων, επιδιώκει να διαχειριστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης.

Όσο για τους Έλληνες, αργά η γρήγορα θα ξυπνήσουν. Η κυβέρνηση έχει χρέος απέναντι τους να μην επιτρέψει κανένα λαμόγιο να μείνει στο απυρόβλητο, τιμωρώντας τους υπαίτιους.

infiltr8or

Δεν υπάρχουν σχόλια: