18 Φεβρουαρίου 2017

Προσοχή ακατάλληλο βίντεο: Έμαθε ότι η γυναίκα του είναι ιερόδουλη από live εισβολή σε οίκο ανοχής!!!

Ακατάλληλο βίντεο: Έμαθε ότι η γυναίκα του είναι ιερόδουλη από live εισβολή σε οίκο ανοχής!
Το σοκ της ζωής του υπέστη ένας Ρώσος, ο οποίος έμαθε ότι η γυναίκα του ασκούσε το «αρχαιότερο των επαγγελμάτων» σε ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση!
Ο Igor Alexeev δεν πίστευε στα μάτια του όταν οι κάμερες, κατά τη διάρκεια live μετάδοσης εισβολής αστυνομικών σε οίκο ανοχής, έπεσαν πάνω στη γυναίκα του, η οποία φορούσε μόνο τα προκλητικά της εσώρουχα, περιμένοντας τον επόμενο πελάτη της!

Οι αστυνομικοί πέρασαν μάλιστα χειροπέδες στην εκδιδόμενη Ρωσίδα, μπροστά στα μάτια χιλιάδων τηλεθεατών, φέρνοντας τον σύζυγο από την Ούφα, που μέχρι τότε κοιμόταν τον ύπνο του… δικαίου, στα πρόθυρα του εγκεφαλικού.
Ο απατημένος σύζυγος, μετά το δημόσιο εξευτελισμό, αφού κέρδισε φυσικά την επιμέλεια της 6χρονης κόρης τους, οδηγεί ξανά την πρώην γυναίκα του στα δικαστήριο προκειμένου να της απαγορέψει να την βλέπει.
Υποστηρίζει ότι η μικρή δεν μπορεί να μεγαλώσει δακτυλοδεικτούμενη, με την ντροπή και τη «στάμπα» της κόρης μιας ιερόδουλης. Σκοπεύει μάλιστα να παρουσιάσει στο δικαστήριο μέχρι και τον τιμοκατάλογο της γυναίκας του, Maria, ο οποίος ήταν αναρτημένος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία και τις υπηρεσίες της! Βάσει αυτού η αμοιβή της μπορούσε να φθάσει μέχρι και τα 200 ευρώ για ολόκληρη τη νύχτα.
Από την άλλη, η ελαφρών ηθών Maria, ισχυρίζεται ότι ο πρώην άνδρας της δεν έχει κανένα δικαίωμα να την επικρίνει, καθώς δεν ήταν σε θέση να βγάζει αρκετά χρήματα ώστε να συντηρεί την οικογένειά τους. Δεν είχε έτσι άλλη επιλογή προκειμένου να ζουν αξιοπρεπώς από το να προσφέρει το κορμί της έναντι αμοιβής…

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: