22 Μαρτίου 2017

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ Η ΑΛΒΑΝΙΑ!!!

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Τα Βαλκάνια υπήρξαν το μέρος όπου ο Μουσουλμανικός κόσμος κατεύθυνε μια πολιτική επιθετικής επιρροής. Αρκετά μακριά από τους κινδύνους του φονταμενταλιστικού Ισλάμ, η Αλβανία γνώρισε τα πρώτα σημάδια της επαν-ισλαμοποίησης η οποία έχει επηρεάσει όλες τις Μουσουλμανικές κοινότητες της περιοχής. Έχει έρθει αντιμέτωπη με μια νέα διαφοροποιημένη κρίση ταυτότητας μέσα από τις πολυάριθμες αιρέσεις και τα ιεραποστολικά κινήματα.
 
Ο επαναπροσδιορισμός του Αλβανικού Ισλάμ είναι λοιπόν ένα βασικό εσωτερικό πολιτικό στοίχημα, το οποίο έχει γίνει και διπλωματικό στοίχημα λόγω του αριθμού των Μουσουλμανικών κρατών που συμμετέχουν στην επαν-ισλαμοποίηση της χώρας. 
Από την εποχή της κατάρρευσης του κομμουνισμού, οι Μουσουλμάνοι Αλβανοί εκτέθηκαν στην επιρροή των “θρησκευτικών επενδύσεων” σε ξένες Μουσουλμανικές χώρες όπου οι παραδώσεις είναι πιο αυστηρές και προσηλυτιστικές. 

Κίνδυνος από τον Μουσουλμανικό φονταμενταλισμό…

Λαμβάνοντας όμως υπόψη τον αυξημένο τους ρόλο, ελλοχεύει πάντα ο φόβος, οι εθνικές αλβανικές θρησκευτικές αρχές να χάσουν τον έλεγχο της κατάστασης. Παρ΄ ότι η πλειονότητα του πληθυσμού δείχνει απόμακρη, προς το παρόν, από τις φονταμενταλιστικές επιρροές της Μέσης Ανατολής και δείχνει να θέλει ένα Ισλάμ πιο φιλελεύθερο και ανεκτικό. 
Ουδείς όμως μπορεί να αποκλείσει, η πολιτική εξουσία της Αλβανίας στο πλαίσιο του αλυτρωτισμού της να αποδεχτεί το φονταμενταλιστικό Ισλάμ. Ένα Ισλάμ που ως όπλο χρησιμοποιεί τον ιερό πόλεμο, δηλαδή τη Τζιχάντ, για την υπεράσπιση της ισλαμικής παράδοσης, αλλά και την επέκταση της ισλαμικής κυριαρχίας. 
Άλλωστε, ο Μουσουλμανικός φονταμενταλισμός είναι ιδιαίτερα δυναμικός και βίαιος και λογίζεται πλέον ως ιδεολογικό δύναμη του νεώτερου κόσμου!           

Η Μουσουλμανική κοινότητα της Αλβανίας…  

Η οργάνωση της Μουσουλμανικής αλβανικής κοινότητας δημιουργήθηκε επίσημα στις 23 Ιανουαρίου 1991. Η κεφαλή του είναι ένα γενικό συμβούλιο αποτελούμενο από 65 μέλη από όλη την Αλβανία. Εκλέγεται κάθε 5 χρόνια και συνεδριάζει μια φορά τον χρόνο. Το μόνιμο συμβούλιο περιλαμβάνει 11 μέλη και 2 εξωτερικούς συμβούλους. Ηγείται της οργάνωσης της καθημερινής ζωής της Αλβανικής Ισλαμικής κοινότητας. 
Ο πληθυσμός της Sunni Muslim αποτελεί τη μεγαλύτερη θρησκευτική ομάδα στην Αλβανία και είναι η επικρατούσα ομάδα της Μουσουλμανικής κοινότητας.
Παραδοσιακά οι Sunni Muslim είναι παρόντες σε όλες τις θρησκευτικές και κοινωνικο-πολιτικές τάξεις της Αλβανίας και συνδέονται με τους Hanefit madhhad που ανήκαν στην πρώην Οθωμανική αυτοκρατορία!
Το Ισλάμ υπήρξε από τους στυλοβάτες του Αλβανικού κράτους. Σε ένα περιβάλλον όπου το αλβανικό μοναδικό αίσθημα ήταν χτισμένο πάνω στο αίμα, την τιμή και την θρησκεία. 

Το Δημοκρατικό κόμμα (PDA)…

… Ιδρύθηκε το 1991 (;;;)! Κυριάρχησε από τα πρώτα χρόνια και ηγέτης του ήταν ο Sali Berisha από τους Sunni Muslim! Εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 1992 ο Σαλί Μπερίσα ήλεγχε από το Βορρά ως το Νότο όλα τα κλειδιά και τις περιοχές, το στρατό, την αστυνομία! Ο Bashkim Gazidede, σύμβουλος του Sali Berisha, μυήθηκε στο τέχνασμα της αλβανικής προόδου που περνούσε από την Ελλάδα και σε ένα νέο Ισλάμ!
Το 1992 ο Sali Berisha τον διόρισε επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών. Ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τη θέση του για να πετύχει ειδικές σχέσεις με τις αραβικές και τις ιρανικές υπηρεσίες και ενθάρρυνε τους Αλβανούς να έρθουν κοντύτερα στον Μουσουλμανικό κόσμο! 
Η ιδεολογική επανάσταση του PDA και η εξωτερική πολιτική του είναι άρρηκτα συνδεδεμένες. Κατά τη διάρκεια της εξουσίας του ο Sali Berisha έρχεται πιο κοντά στον Μουσουλμανικό κόσμο. Αφού στις 2 Δεκεμβρίου του 1992 γίνεται μέλος στη συνεδρίαση των Μουσουλμανικών Οργανισμών (ICO)! 
Έτσι η Αλβανία έγινε η δεύτερη ευρωπαϊκή χώρα στον Οργανισμό! 
Κάτω από την Προεδρεία του Sali Berisha, εκατοντάδες από τα τζαμιά επιδιορθώθηκαν και χτίστηκαν, πολλά νέα σχολεία άνοιξαν προπαγανδίζοντας τον Μουσουλμανισμό, δημιουργήθηκαν οργανισμοί και εφημερίδες με κατεύθυνση τον άκρατο Μουσουλμανισμό!

Το Σοσιαλιστικό κόμμα (PSA)…

Στις εκλογές του ’97, οι Σοσιαλιστές του Fatos Nano ήρθαν στην εξουσία. Είχαν ήδη καταρρεύσει οι δομές της διοίκησης, με έναν λαό οπλισμένο που ασκούσε βία. 
Το Σοσιαλιστικό Κόμμα επανακαθόρισε τον θρησκευτικό ρόλο της Αλβανίας και δημιούργησε πολλές θεσμικές αλλαγές. 
Ωστόσο, η διανομή των θέσεων διακυβέρνησης της χώρας έγινε σύμφωνα με θρησκευτικά κριτήρια. Στη συνέχεια, προσπάθησε να εξαλείψει από τη δημόσια ζωή το πρόσωπο των Sunni Muslim, δρώντας με τα χαρακτηριστικά των παλαιών άθεων κοινοτήτων, αποφασίζοντας να χρησιμοποιήσει τη δογματικότητα σαν πολιτικό εργαλείο. 
Η σοσιαλιστική δράση τονίζει μια αντι-μουσουλμανική και αντι-αραβική αντιμετώπιση! 
Σ΄ αυτό το κόμμα ανήκει και ο σημερινός Πρωθυπουργός της Αλβανίας Edi Rama!

Προπύργιο οι Ισλαμικοί Οργανισμοί και τράπεζες…

Δεκάδες Ισλαμικών οργανισμών και ανθρωπιστικών συλλόγων, σήμερα, ασκούν προσηλυτισμό στην Αλβανία. Η οικονομική βοήθεια είναι ουσιαστικά ο φορέας του προσηλυτισμού και η άσκηση πίεσης προς τον αλβανικό πληθυσμό!
Οι αλβανικές οικογένειες δέχονται πιέσεις για να στείλουν τα παιδιά τους σε σχολεία εκμάθησης του Κορανίου και τα κορίτσια να μάθουν να φορούν φερετζέ! 
Η πολιτική των μεικτών γάμων μεταξύ Αλβανίδων και Αράβων, επιδιώκεται προκειμένου να επιτευχθεί η δημιουργία Ισλαμικών οικογενειών!
Αυτή η πολιτική οργανώνεται από Αλβανούς ειδικούς και επιχορηγείται (;;;) από την Κομισιόν! Μεταξύ των πιο ισχυρών οργανισμών είναι:
Ο Σαουδικός οργανισμός ο οποίος λειτουργεί στη βόρεια και κεντρική Αλβανία!
Ο Ιρανικός οργανισμός “Κατασκευή της Jihad”!
Ο οργανισμός Muwafaq ο οποίος είναι ενεργός κυρίως στις βόρειες περιοχές!
Το ιρανικό ίδρυμα Sandi Shirazi ο οποίος λειτουργεί σαν προέκταση της Ιρανικής Πρεσβείας και του οποίου η στρατηγική σε μερικά θέματα μόρφωσης, υγείας και κουλτούρας συνδέεται με οικονομικούς και πολιτικούς σκοπούς!
Για όλους τους παραπάνω οργανισμούς υπάρχουν ισλαμικές τράπεζες στην Αλβανία, όπως: 
Ισλαμική τράπεζα ανάπτυξης!
Ισλαμική και Αραβική και Αλβανική τράπεζα!
Διεθνής τράπεζα εμπορίου με Μαλαισιακό ενεργητικό!!

Έχουν γνώση οι φύλακες;;;

Το ερώτημα λοιπόν είναι: Τα γνωρίζει όλα αυτά η κυβέρνησή μας;;
Έχουν γνώση τα κόμματα της Αντιπολίτευσης;;
Τι έχουν κάνει οι Μυστικές Ελληνικές Υπηρεσίες, από τη στιγμή που τα γνωρίζει όλα τα παραπάνω η πηγή μας, είναι δυνατόν να έχουν εκείνες άγνοια;;
Γιατί, εν κατακλείδι η Αλβανία είναι μια άθεη χώρα, που η πολιτική της νομενκλατούρα χρησιμοποιεί τη Θρησκεία κατά το δοκούν!
Γι΄ αυτό επιμένω, πως η Αλβανία είναι ο αόρατος εχθρός μας, αντίθετα από την Τουρκία που είναι ο ορατός εχθρός μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: