27 Απριλίου 2017

Σεξοσκάνδαλο!!! Διεστραμμένη δασκάλα έκανε σεξ με μαθητή της στην τάξη και δεν φαντάζεστε πού έβαζε τα προφυλακτικά!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για δασκάλα ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις της με ανήλικο μαθητή
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κλειστή κοινωνία του Wisconsin η είδηση πως μια δασκάλα ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις της με ανήλικο μαθητή της μέσα στην τάξη.
Η 32χρονη April Novak, μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου, κρατούσε για… ιδιαίτερα μαθήματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης ένα 16χρονο αγόρι με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει ακόμα και ποινή φυλάκισης 18 ετών.

april nova3
Η παράνομη σεξουαλική σχέση αποκαλύφθηκε αφού ένας καθηγητής έπιασε τυχαία στα πράσα την άτακτη καθηγήτρια να αγκαλιάζει και να φιλά το αγόρι μέσα στην άδεια αίθουσα.
Η ξεδιάντροπη, μάλιστα, μητέρα δύο παιδιών δεν δίστασε να αποκαλύψει στο δικαστήριο «Waukesha County Circuit Court» ότι ο ανήλικος μαθητής μετά τις συναντήσεις τους, πετούσε τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά σε άδειες κούπες καφέ!
Αδυνατώντας, δε, ο σύζυγός της Novak να πιστέψει στα αυτιά του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, πόσω μάλλον όταν άκουσε τη γυναίκα του να υποστηρίζει πως είχε πραγματικά και δυνατά αισθήματα για το μαθητή της, αλλά και να ομολογεί την ενοχή της.
«Επιβεβαιώνετε ότι είχατε σεξουαλική επαφή 12 φορές με το μαθητή μέσα στην τάξη σας; Είναι αλήθεια;», ρώτησε την κατηγορούμενη ο δικαστής Ralph Ramirez, για να λάβει καταφατική απάντηση…
april nova4
Η 32χρονη Αμερικανίδα ομολόγησε πως είχε σεξουαλική επαφή με τον ανήλικο μαθητή της από τα μέσα Οκτωβρίου του 2015 μέχρι τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου του 2015 υποστηρίζοντας ότι ποτέ δεν «είδε» το αγόρι εκτός σχολείου, παρά μόνο στον καναπέ της τάξης…
Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου η Novak παραιτήθηκε από το Menomonee Falls High School, ενώ της απαγορεύτηκε να εργαστεί ξανά με παιδιά κάτω των 16 ετών.
Η ποινή θα της ανακοινωθεί στις 29 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: