26 Απριλίου 2017

Παγκόσμια αγωνία:Βρισκόμαστε μπροστά στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;;; Προοίμιο παγκόσμιας σύρραξης καθώς oι ΗΠΑ έβγαλαν το THAAD στους χώρους διασποράς στην Ν.Κορέα!!! (ΒΊΝΤΕΟ)

Πλέον μπαίνουμε στη τελική ευθεία με την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη πολέμου να έχει ήδη ξεκινήσει.
Όπως σας είχαμε αναφέρει και στο άρθρο μας 1.000 αμερικανικά μαχητικά μετασταθμεύουν σε Ν.Κορέα και Ιαπωνία – Σε επιχειρησιακή λειτουργία τέθηκε το THAAD ενώ μεταφέρθηκαν επιπλέον MIM-104 Patriot στην Σεούλ – Πάνε για ισοπέδωση της Β.Κορέας – Δείτε βίντεο και εικόνες.

Όπως έχουμε αναφέρει το THAAD το οποίο βρισκόταν εδώ και καιρό στη Β.Κορέα τέθηκε σε υπηρεσιακή λειτουργία,γεγονός που σημαίνει ότι το στρατηγικό αντιπυραυλικό σύστημα των ΗΠΑ είναι έτοιμο να καταρρίψει τους βορειοκορεατικούς πυραύλους.
Την επιχειρησιακή ανάπτηξη του αντιπυραυλικού συστήματος άμυνας THAAD στη Νότια Κορέα ξεκίνησε ο αμερικανικός στρατός εν μέσω της έντασης για το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Νότια Κορέα συμφώνησαν πέρσι στην ανάπτυξη του συστήματος THAAD ως απάντηση στις εκτοξεύσεις πυραύλων της Βόρειας Κορέας

Από την πλευρά της η Κίνα εκφράζει τη διαφωνία της υποστηρίζοντας ότι δεν θα αποτελέσει ιδιαίτερα αποτρεπτική κίνηση, ενώ θα αποσταθεροποιήσει την ασφάλεια της περιοχής.

Στα πλάνα που μετέδωσε η νοτιοκορεατική τηλεόραση φαίνονται μεγάλα φορτηγά με εξοπλισμό που σχετίζεται με την εκτόξευση πυραύλων να μπαίνουν σε ένα γήπεδο γκολφ στην πόλη Σεοντζού το πρωί της Τετάρτης.Ωστόσο εκατοντάδες κάτοικοι της πόλης αυτής συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν κατά της παρουσίας των πυραυλικών συστημάτων υποστηρίζοντας ότι αποτελούν κίνδυνο για το περιβάλλον ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρούσεις με την αστυνομία.Το σύστημα THAAD είναι σχεδιασμένο να καταστρέφει μικρού και μεσαίου βεληνεκούς βαλλιστικούς πυραύλους κατά την τελική φάση της πτήσης τους.


ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: