7 Μαΐου 2017

- "Βόμβες" από Δημήτρη Μελισσανίδη! "Παλιοαλήτης ο επόπτης"!

Κύπελλο Ελλάδος LIVE: `Καταστράφηκα, θα παραιτηθώ`! Ράκος ο επόπτης για το γκολ οφσάιντ!- Έξαλλο το αφεντικό της ΑΕΚ για το οφσάιντ γκολ του ΠΑΟΚ που έκρινε την κούπα
- Αντίδραση και από Παναθηναϊκό! "Στέψη με το έτσι θέλω και κλεμμένο τρόπαιο"!
- "Μύδροι" και από τον προπονητή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, μετά την λήξη του αγώνα
- Επίθεση με πέτρες από οπαδούς του ΠΑΟΚ στο πούλμαν της ΑΕΚ μετά το ματς!
- Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ στη "μεγάλη" μάχη του Πανθεσσαλικού και κατέκτησε το δεύτερο τη τάξη θεσμό στη χώρα μας
- Εικόνες ντροπής πριν το παιχνίδι με απίστευτης βιαιότητας επεισόδια μέσα και έξω από το γήπεδο
- Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο live blogging του newsit.gr



   2 : 1   
 Ενημέρωσηείδος από : ↓ ↑
00:07  Εν τω μεταξύ... πάρτι με ποντιακά στον λευκό Πύργο!
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος εκεί που... έπρεπε! Χαμός στον Λευκό Πύργο από οπαδούς του ΠΑΟΚ που χορεύουν ποντιακά προς τιμήν του Ιβάν Σαββίδη!




00:06  Έξαλλος ο "τίγρης"!
Διαβάστε εδώ αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης



23:59  Αντίδραση και από Παναθηναϊκό!
Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» σχολίαζαν τα όσα συνέβησαν στη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος, στεκόμενοι τόσο στον τελικό, όσο και στον ημιτελικό της Τούμπας, μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Χαρακτηριστικά έλεγαν: «Στέψη με το έτσι θέλω και ένα κλεμμένο τρόπαιο με δύο σφαγιαστικές διαιτησίες κατά Παναθηναϊκού και ΑΕΚ».



23:49  "Μύδροι" Μελισσανίδη!
Έξαλλος ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης! Σε δηλώσεις του μπροστά στις κάμερες, έκανε λόγο για αλητεία και χαρακτήρισε τον επόπτη "παλιοαλήτη"!



23:46  Συγγνώμη και παραίτηση!
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επόπτης Καλφόγλου, που έκρινε τον τελικό με την λανθασμένη κατοχύρωση του γκολ του Ενρίκε, ζήτησε συγγνώμη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και μάλιστα ξεκαθάρισε πως θα παραιτηθεί άμεσα!



Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον βοηθό, με τον ίδιο να αναλαμβάνει τις ευθύνες του. «Έκανα λάθος. Σας ζητώ συγγνώμη. Θα παραιτηθώ» φέρεται να δήλωσε ο βοηθός από την Θεσπρωτία!



23:32  Στους οπαδούς με την κούπα ο Σαββίδης!
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δεν... αφήνει την κούπα από τα χέρια του και κατευθύνεται στους οπαδούς του ΠΑΟΚ πάνω από τα επίσημα!



23:25  Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη η κούπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: