11 Οκτωβρίου 2017

Προσοχή: Αυτός είναι ο ρομά που βίασε 5χρονο κοριτσάκι έξω από σχολείο των Αχαρνών - Η Ελληνική αστυνομία Αχαρνών καλεί τους γονείς ανηλίκων παιδιών να είναι προσεκτικοί!!!

Η Ελληνική αστυνομία Αχαρνών καλεί τους γονείς ανηλίκων παιδιών να είναι προσεκτικοί να διασφαλίζουν την ασφάλεια των παιδιών. Η οικογένεια του μικρού κοριτσιού δεν ήθελε να βγει στη δημοσιότητα το εν λόγω περιστατικό φοβούμενη τις ενέργειες και απειλές των αθιγγανων συγγενών του δράστη.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Κληθήκαμε να ενημερώσουμε κατοίκους των Αχαρνών για περιστατικό που συνέβη προ 2 ημερών.
Ο άνδρας που απεικονίζεται στην εν λόγω φωτογραφία είναι δράστης που βίασε το 5χρονο κοριτσάκι έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών
Ο δράστης ήταν επιβίβασμενος σε ΙΧ
Μαζί με άλλους 3 ενηλίκους αθίγγανους. Να σημειωθεί ότι και οι τέσσερεις ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ..
Από περιγραφές μαρτύρων της απέναντι πολυκατοικίας υποστηρίζεται ότι το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 6.30μμ
Η Ελληνική αστυνομία Αχαρνών καλεί τους γονείς ανηλίκων παιδιών να είναι προσεκτικοί να διασφαλίζουν την ασφάλεια των παιδιών.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης ονόματι Βασίλειος Καλαμιώτης κάτοικος Αχαρνών, έγγαμος, πατέρας δύο ανηλίκων παιδιών αθίγγανης καταγωγής καταζητείται αυτή τη στιγμή από τις Μενιδιατικες Αρχές
Να σημειωθεί επίσης ότι η οικογένεια του μικρού κοριτσιού δεν ήθελε να βγει στη δημοσιότητα το εν λόγω περιστατικό φοβούμενη τις ενέργειες και απειλές των αθίγγανων συγγενών του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: