18 Οκτωβρίου 2017

Ανατροπή στη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου – “Πελάτες” οι δράστες!!!

Παγωμένος ο δικηγορικός και όχι μόνο κόσμος, παρακολουθεί με εξαιρετικό ενδιαφέρον την υπόθεση της άγριας εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, στο δικηγορικό του γραφείο επί της οδού Ασκληπιού στα Εξάρχεια.

Οι δράστες αλλοδαποί μεν, όχι κουκουλοφόροι όμως...

Δυο αλλοδαποί δράστες κατέφθασαν “συστημένοι” στο δικηγορικό γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, όπου πρέπει να σημειώσουμε πως δεν μπορεί να μπει ο καθένας χτυπώντας απλά το κουδούνι.
Τους δράστες υποδέχτηκε ο δικηγόρος μαζί με τον συνεργάτη του στις 7 το απόγευμα. Ο δικηγόρος μαζί με τον συνεργάτη του αλλά και τους δυο αλλοδαπούς δράστες πήγαν στην αίθουσα συσκέψεων, για να συζητήσουν υπόθεση που χειριζόταν ο γνωστός δικηγόρος τον τελευταίο καιρό.

Λίγα λεπτά αφού κάθισαν και πριν ξεκινήσουν να συζητούν την υπόθεση που τους αφορούσε, ζήτησαν από τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο να αποχωρήσει ο συνεργάτης του, πράγμα το οποίο και έγινε.

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση του συνεργάτη από την αίθουσα, ο δικηγόρος δέχθηκε πυρά στο κεφάλι αλλά και την κοιλιακή χώρα, σκοτώνοντας τον ακαριαία. Κατόπιν, τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με άλλο συνεργάτη του δικηγόρου που βρισκόταν σε άλλο γραφείο εκείνη την ώρα, άκουσε τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο λίγο πριν τους πυροβολισμούς να φωνάζει: “Βοήθεια, με σκοτώνουν”.

Τελευταίες πηγές του “Policenews” κάνουν λόγο για Ρώσους και υπόθεση του κοινού ποινικού

Τελευταίες πολύ έγκυρες πηγές του “Policenews”, κάνουν λόγο για πελάτες από την Ρωσία και υπόθεση του κοινού ποινικού δικαίου, υποθέσεις που συνήθως δεν αναλάμβανε ως δικηγόρος ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, πράγμα που προκαλεί την απορία και το ενδιαφέρον του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο γεγονός ότι οι Ρώσοι φερόμενοι ως πελάτες του δικηγόρου, μπορεί να μπήκαν συστημένοι στο γραφείο του με ψεύτικα στοιχεία και ανύπαρκτη υπόθεση, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και εκτελώντας με “ασφάλεια” πιθανό πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου.

Να τονίσουμε, πως κατά τα τελευταία χρόνια ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε αναλάβει μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο, όπως η υπόθεση της Energa, του εμπόρου όπλων Λιακουνάκου αλλά και άλλων γνωστών υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: