18 Οκτωβρίου 2017

Καταιγιστικές αποκαλύψεις για Ζαφειρόπουλο: Ποιον συνάντησε ο εκτελεστής πριν τη δολοφονία...;;;

Ποιον συνάντησε ο εκτελεστής του Ζαφειρόπουλου πριν τη δολοφονία;;;
Όλο και περισσότερες πληροφορίες γύρω από τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και τα κρίσιμα τελευταία λεπτά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Όπως έγινε γνωστό, ένας εκ των δραστών, κατά τη διάρκεια στης συνάντησης που είχαν με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και τον συνεργάτη του, βγήκε προσωρινά από το γραφείο του ποινικολόγου και κατέβηκε κάτω, πριν γυρίσει και τον εκτελέσει.

Συγκεκριμένα, ενώ είχε ξεκινήσει η συνάντηση παρουσία των τεσσάρων (των δύο δραστών που είχαν προφασιστεί ότι θέλουν να συζητήσουν για κάποια επείγουσα υπόθεσή τους προκειμένου να κλείσουν το ραντεβού, του ποινικολόγου και του συνεργάτη του), προφασιζόμενος ότι θέλει να φέρει προκαταβολή για την υπόθεση που συζητούσαν, κάποια στιγμή κατέβηκε από το γραφείο.

Τα σενάρια για το τι συνέβη τα κρίσιμα λεπτά που έφυγε από το γραφείο ήταν πολλά.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες, ο δράστης είχε τετ α τετ με τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, κάτι που ερευνούν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Ο δράστης είναι πολύ πιθανόν, το διάστημα που κατέβηκε προσωρινά από το γραφείο, να είχε συνάντηση με τον ηθικό αυτουργό της άσκησης πίεσης, εκβιασμού ή εκφοβισμού του δικηγόρου, προκειμένου να τον ενημερώσει για την κατάσταση στο εσωτερικό του γραφείου και ενδεχομένως να πάρει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει στη συνέχεια, όπως εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Βέβαιοι εμφανίζονται στην ΕΛ.ΑΣ., ότι οι δράστες πήγαν στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με σκοπό να πιέσουν και να εκβιάσουν και ότι έφθασαν στο έγκλημα γιατί κάτι πήγε στραβά. Χαρακτηριστικά είναι τα λεγόμενα αξιωματικού της Αστυνομίας που συμμετέχει στις έρευνες:

«Δεν ήταν αποφασισμένοι και αδίστακτοι, πόσο μάλλον επαγγελματίες. Είναι κακοποιοί, που πήγαιναν να πιέσουν, να εκβιάσουν ή να εκφοβίσουν και για άγνωστους ακόμη λόγους έφθασαν στο έγκλημα».

Να σημειωθεί ότι με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, όσα συζήτησαν όσο ήταν και ο συνεργάτης του Ζαφειρόπουλου παρών προκύπτει ότι ήταν προσχηματικά και ότι οι πραγματικοί λόγοι της… επίσκεψής του εκφράστηκαν μόνο όταν αυτός απουσίαζε.

Οπως προκύπτει όταν πριν το τελευταίο κρίσιμο πεντάλεπτο ο συνεργάτης του ποινικολόγου βγήκε από το γραφείο προκειμένου να μιλήσει στο τηλέφωνο ο ένας εκ των δραστών τον ακολούθησε και με την απειλή όπλου τον ακινητοποίησε σε άλλο χώρο, λέγοντάς του «…μείνε εκεί που είσαι μην βγεις καθόλου».

Μέχρι που ακούστηκε ο πυροβολισμός και στη συνέχεια οι δυο οπλοφόροι αποχώρησαν γρήγορα από το γραφείο του Ζαφειρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: