16 Οκτωβρίου 2017

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Το μήνυμα των δολοφόνων – Το όπλο και τα τηλέφωνα!!!

23821.jpg
– Τα τελευταία πέντε λεπτά στη συνάντηση του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με τους δολοφόνους του
– Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. ο εντολέας για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου
– Κρίσιμα τα στοιχεία από τα τηλέφωνα, αλλά και το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες
Όλα γύρω από τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου επικεντρώνονται γύρω από τα τελευταία κρίσιμα λεπτά. Στα λεπτά όπου ο ποινικολόγος έμεινε μόνος με τους δολοφόνους του.
Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να ειπώθηκε, καθώς σύμφωνα με την κατάθεση του συνεργάτη του εκείνος βρισκόταν σε άλλο χώρο και για κάποια λεπτά υπό την απειλή όπλου.
Οι έρευνες τώρα στρέφονται στο πελατολόγιο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι εκείνα τα λεπτά ο δολοφόνος αποκάλυψε στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο τον πραγματικό λόγο της επίσκεψής του.
Οι σημειώσεις του ποινικολόγου δεν βοηθούν κατά τη διάρκεια της συνομιλίας που είχε προηγηθεί. Βέβαιο είναι ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν την υπόθεση της Energa για να τον πλησιάσουν, αυτό ωστόσο δεν λέει τίποτα στους ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ.

Η κλήση στο κινητό του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, σε συνδυασμό με το όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ίσως δώσουν απαντήσεις.

Η βαλλιστική στο όπλο για να φανεί εάν αυτό έχει χρησιμοποιηθεί ξανά θα “βγει” ως το τέλος της εβδομάδας, το ίδιο και τα αποτελέσματα από τις έρευνες στα τηλέφωνα.

Οι αστυνομικοί δεν περιμένουν, όπως λένε και πολλά από την έρευνα στο όπλο καθώς θεωρούν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν όπλο μικρού διαμετρήματος καθώς ήθελαν να στείλουν μήνυμα και όχι να δολοφονήσουν τον ποινικολόγο, ένα όπλο το οποίο είναι συνήθως βοηθητικό και δεν χρησιμοποιείται από εκτελεστές, έτσι δεν αναμένουν να έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλη εγκληματική ενέργεια.

Η κλήση στο κινητό είναι επίσης ένα στοιχείο από το οποίο οι αστυνομικοί δεν αναμένουν πολλά αποτελέσματα καθώς στη χώρα κυκλοφορούν κατά εκατοντάδες κινητά από άλλες χώρες καταχωρημένα σε ανύπαρκτα πρόσωπα.

Έτσι οι αστυνομικοί επιστρέφουν στον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα, τον συνεργάτη του δικηγόρου που βρισκόταν μαζί του τις τελευταίες εκείνες στιγμές της ζωής του. Ο 32χρονος αναμένεται να καταθέσει και πάλι σε μια προσπάθεια να ανασύρει από τη μνήμη του ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: