23 Νοεμβρίου 2017

"Το μόνο ελαφρυντικό που έχει, είναι η ηλιθιότητα" - Τι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου μοντέλου που πιάστηκε με 2,6 κιλά κοκαΐνης!!! [video]

Για ηλιθιότητα της 19χρονης που συνελήφθη σε αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ ενώ προσπαθούσε να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, έκανε λόγο ο δικηγόρος της οικογένειας Κεχαγιόγλου.
Όπως σημείωσε στην εκπομπή "Τατιάνα Live" στο κανάλι "Ε", ο τρόπος που πιάστηκε μαρτυρά πως δεν είναι επαγγελματίας σε αυτό που έκανε, γι αυτό και εντοπίστηκε εύκολα και συνελήφθη.Η 19χρονη Ελληνίδα – μοντέλο κρατείται από τις αρχές του Χονγκ Κονγκ αφού βρέθηκαν πάνω της 2,6 κιλά κοκαΐνης, συνολικής αξίας 310.000 ευρώ.
Ο κ, Κεχαγιόγλου υποστήριξε πως μπορούμε να μιλάμε για ένα «θύμα» ή για ένα «βαποράκι», που μπλέχτηκε στο κύκλωμα των ναρκωτικών από άλλους.Μάλιστα όπως είπε είναι η τέταρτη παρόμοια σύλληψη που προχωρούν οι αρχές στο Χονγκ Κονγκ, καθώς και οι άλλες αφορούσαν νεαρά άτομα που πιάστηκαν με τον ίδιο τρόπο.Αυτό αποδεικνύει πως για την οργάνωση που την έμπλεξε, είναι «αναλώσιμη».

Τους έλεγε ότι είναι στην Καλαμάτα
Όπως υποστήριξε, η 19χρονη είχε πει στους γονείς της πως έχει πάει στην Καλαμάτα για να σπουδάσε σε κάποιο ΙΕΚ. Ωστόσο η οικογένεια ούτε την διεύθυνση που έμενε γνώριζε, ούτε και αν παρακολουθούσε το ΙΕΚ αυτό.
Χαρακτηριοστικό είναι ότι τις τελευταίες  2 εβδομάδες είχαν επικοινωνήσει μόνο μια φορά μαζί της
Εν τέλει βρέθηκε στο Χονγκ Κονγκ με διαδρομή από την Αιθιοπία, κάτι που όπως είπε και ο κ. Κεχαγιόγλου αποδεικνύει πως οι ισχυρισμοί περί Καλαμάτας ήταν απλά δικαιολογίες.

ΒΊΝΤΕΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: