19 Μαρτίου 2018

Το χαμπέρι από την Τουρκία που έφθασε στο Μαξίμου κρυφά από το Πεντάγωνο!!!

Περίεργες πληροφορίες που αναφέρουν ότι Τούρκος ανώτατος διπλωματικός παράγοντας κόμισε μήνυμα στο Μαξίμου, είδαν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τη στήλη «ΒΗΜΑτοδότης», οι πληροφορίες λένε πως την περασμένη παρασκευή, ο Τούρκος διπλωμάτης, μετέφερε στο Μαξίμου μήνυμα για την ανταλλαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών με τρεις Κούρδους συλληφθέντες στην Αθήνα την παραμονή της επίσκεψης Ερντογάν. 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διαχείριση της τουρκικής πρότασης έγινε ερήμην της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αποτέλεσμα ο υπουργός Αμυνας να εκφράσει την έντονη δυσφορία του στον πρωθυπουργό στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη 15 Μαρτίου.
Αν αληθεύουν όλα αυτά σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, «σημαίνει ότι τρίζουν τα θεμέλια της συγκυβέρνησης. Αποδεικνύει επίσης πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των υπουργών Αμυνας και Εξωτερικών και ότι ο κ. Τσίπρας, κάνει τον διαιτητή». Κυβερνητικοί παράγοντες όταν ρωτήθηκαν είπαν ότι αυτά δεν ισχύουν, ωστόσο ο «ΒΗΜΑτοδότης» διαβεβαιώνει ότι πράγματι υπήρξε επαφή στρατιωτικού με το Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: