19 Μαρτίου 2018

Ξέσπασε ο στρατηγός Φράγκος: «Να ανατινάξουμε το Σύμπαν και να φέρουμε πίσω τους στρατιωτικούς μας» !!!

Τη συμπεριφορά των τουρκικών αρχών που συνέλαβαν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς στα σύνορα, στον Έβρο, επέκρινε ο απόστρατος στρατηγός και επίτιμος αρχηγός του ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης. 
«Η συμπεριφορά τους ήταν σκαιότατη, όταν μεταφέρονταν στην εισαγγελία, δίκην σκουπιδιών. Και αυτή η εικόνα γύρισε σε όλον τον κόσμο και έρχεται ένας άλλος Πόντιος Πιλάτος, ο κ. Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο οποίος είναι υπάλληλος δικός μας, διότι πληρώνεται και αυτός από το ελληνικό δημόσιο, και μας πουλάει εν ψυχρώ», ανέφερε μιλώντας στην Καλαμπάκα.
Ο Στρατηγός Φράγκος και δεν χαρίστηκε σε κανέναν, όταν μετά το πέρας της ομιλίας του στα Ριζά των Μετεώρων, όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν ήταν αυτός στο Συμβάν με τους Έλληνες Αιχμαλώτους ξέσπασε: Απο την στιγμή που πήραμε περίεργες απαντήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, έπρεπε να ανατινάξουμε το Σύμπαν και να φέρουμε πίσω τα παιδιά… Ει δυνατόν Χθες, ήταν το ξέσπασμα του Στρατηγού. Ενώ σε ερώτηση για το ίδιο θέμα τι θα έκανε αν ήταν Διοικητής της 16ης, αρνήθηκε να το αποκαλύψει, αλλά υπογράμμισε: «Θα υπάκουα στον Αρχηγό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: