16 Μαρτίου 2018

ΣΟΚ έκανε σεξ με τον κρεοπώλη της γειτονιάς! (ΦΩΤΟ DOCUMENTO)

Κάθε αρχή και δύσκολη…μια παροιμία βγαλμένη από την ζωή… έτσι και στην προκειμένη περίπτωση. Ο λόγος για ένα νέο κρεοπωλείο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης όπου δεν πρόλαβε καλά καλά να ανοίξει και ετοιμάζεται για λουκέτο!!! Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 35 χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να ανοίξει ένα κρεοπωλείο πολυτελείας στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, όλα τα είχε προβλέψει από την περιοχή που θα άνοιγε το κρεοπωλείο, μέχρι και την εσωτερική διακόσμηση, δυστυχώς όμως δεν είχε προβλέψει για την 50 χρονη χήρα της γειτονιάς.
Πρόκειται για μια 50 χρονη χήρα με πλούσιες καμπύλες με κρυφά χαρίσματα, που για κακή τύχη του 35χρονου κρεοπώλη παράγγελνε τηλεφωνικά για να της φέρει σπίτι της τα κρέατα. Δεν άργησε όμως να γίνει… νεαρός αυτός, χήρα αυτή και το κακό δυστυχώς έγινε. Ο 35 χρονος για κακή του τύχη μοιραζόνταν τις ερωτικές σκηνές με τους φίλους του, και με την σειρά τους αυτοί στο facebook. Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitiki.gr η σύζυγος του κρεοπώλη άκουγε τις φήμες για τις εν λόγω φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και με πρωταγωνιστή τον ίδιο της τον άντρα και δεν το πίστευε, μέχρι που και η ίδια είδε τις φωτογραφίες και έπαθε το απόλυτο σοκ. 
Ο κρεοπώλης απέδωσε το σεξ με την χήρα σε μια τρέλα της στιγμής. Είπε δε ότι πλέον νιώθει τόσο ντροπιασμένος, που σκέπτεται να μετακομίσει το κρεοπωλείο σε άλλη περιοχή. «Ήτανε μια στιγμή τρέλας και έχω πληρώσει πολύ ακριβά την πράξη μου λόγο του ότι τους τελευταίους μήνες έχω καταστραφεί οικονομικά, έχασα σχεδόν όλους τους πελάτες της γειτονιάς. 
Δεν είναι αυτός λόγος να μην έρχονται στο μαγαζί! Φλερτάραμε το παραδέχομαι για κάποιες εβδομάδες αλλά δεν ήταν τίποτα σοβαρό, συνέβη μόνο μια φορά. Μόλις πήγα τα κρέατα σπίτι της εκείνη με φλέρταρε, το ένα έφερε το άλλο και ξαφνικά συνέβη το κακό». 
Για να πω την αλήθεια εκείνη έκανε την πρώτη κίνηση, και εγώ απάντησα χωρίς να το καταλάβω και έτσι χάσαμε και οι δύο τον έλεγχο. Νιώθω άσχημα για αυτό το περιστατικό και ζητάω συγνώμη από τους γείτονες, άντρας είμαι και επαγγελματίας πρέπει να με καταλάβουν! Τώρα για τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο, τι να πω ντρέπομαι πραγματικά!!! 

 Δείτε τις φωτογραφίες:



Δεν υπάρχουν σχόλια: