20 Μαρτίου 2018

NΕΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ: Πυροβολισμοί στον Έβρο με Τούρκο να περνά τα σύνορα- Συνελήφθη από Έλληνες στρατιώτες!!!

Επεισόδιο στον Εβρο: Συνελήφθη Τούρκος υπήκοος από Ελληνες  -Επεσαν πυροβολισμοί
Νέο σοβαρό περιστατικό, που έρχεται να προστεθεί στο επεισόδιο με τη σύλληψη των 2 Ελλήνων στρατιωτικών από Τούρκους, σημειώθηκε στον Έβρο τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένας Τούρκος πολίτης πέρασε παράνομα τα σύνορα στις Καστανιές.
Όλα ξεκίνησαν όταν 4 Τούρκοι πολίτες ξεκίνησαν να τρέχουν από το τουρκικό τελωνείο με κατεύθυνση τα ελληνικά σύνορα, θέλοντας να διαφύγουν από το τουρκικό έδαφος.
 
Οι Τούρκοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν, όμως ο ένας από αυτούς δεν σταμάτησε, ούτε όταν έπεσαν πυροβολισμοί στον αέρα από Τούρκους στρατιώτες.
Σύμφωνα με το thrakinea.gr, δεν σταμάτησε ούτε όταν πέρασε στο ελληνικό έδαφος και τελικά παραδόθηκε στους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στο τελωνείο των Καστανιών, αφού προηγουμένως πιθανότατα αισθάνθηκε ότι είναι ασφαλής, καθώς κοντοστάθηκε αρκετά λεπτά πριν παραδοθεί.

Άμεσα η κινητοποίηση ήταν μεγάλη, καθώς κανείς αρχικά δεν μπορούσε να γνωρίζει το τι έχει συμβεί. Ο Τούρκος πολίτης, αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς, απομακρύνθηκε άμεσα από το τελωνείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και δήλωσε Κουρδικής καταγωγής, με τόπο μόνιμης κατοικίας τα Άδανα. Πάνω του βρέθηκε διαβατήριο, δεν διαθέτει όμως βίζα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επάγγελμα είναι ψυκτικός, περίπου 40 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: