11 Μαΐου 2018

Τροχαίο Κηφισός: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από το δικηγόρο του οδηγού που σκόρπισε το θάνατο!!!

Τροχαίο Κηφισός: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από το δικηγόρο του οδηγού που σκόρπισε το θάνατο
Τι υποστηρίζει ο οδηγός της νταλίκας που συνέθλιψε δύο οχήματα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα – Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του.Ξημερώματα Τετάρτης, ώρα 05:38. 
Νταλίκα περνάει στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας λίγο μετά την Ιερά Οδό. Στο πέρασμά της παρασύρει δύο οχήματα. Από τα συντρίμμια ανασύρονται νεκροί δύο άνδρες. Πρόκειται για έναν 60χρονο κι έναν 65χρονο. Την ίδια στιγμή μεταφέρεται στο...
νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση μία 34χρονη.Πώς και γιατί συνέβη η τραγωδία που συγκλόνισε το πανελλήνιο;
«Δεν με άκουγε το αυτοκίνητο». Αυτό υποστηρίζει ο οδηγός της νταλίκας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το πρωί της Πέμπτης (10/05/2018) στο ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του Π. Μαντούβαλος. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 65χρονου Δ. Α. παραδέχθηκε ότι ο πελάτης του είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ, η οποία, ωστόσο, ήταν παραβατική. Ο ίδιος κατήγγειλε το γεγονός ότι στο σημείο που εκτυλίχθηκε η τραγωδία δεν υπάρχει μπάρα ασφαλείας.

«Το όχημα παρουσίασε μηχανική βλάβη»
Μηχανική βλάβη υποστηρίζει πως υπήρξε στη νταλίκα ο οδηγός του μοιραίου οχήματος. Όπως διευκρίνισε ο δικηγόρος του «αυτό αναμένεται να διαπιστωθεί. Ζητήσαμε να μπει πραγματογνώμων, μηχανικός - μηχανολόγος του Πολυτεχνείου. Θα γίνει πραγματογνωμοσύνη από αρμόδιο διορισμένο από την Τροχαία για να διαπιστωθεί αν τελικά υπήρξε μηχανική βλάβη».

«Η ταχύτητα δεν ήταν μεγάλη»
Παράλληλα, ο κ. Μαντούβαλος υποστήριξε πως ο 65χρονος οδηγός δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα την ώρα του δυστυχήματος, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι «έτρεχε με 60 χιλιόμετρα».

«Αν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία»
Ο κ. Μαντούβαλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ κατήγγειλε το γεγονός πως στο σημείο δεν υπάρχουν μπάρες ασφαλείας προβλεπόμενες για δρόμο ταχείας και βαρείας κυκλοφορίας, παρά μόνο μία σχάρα, κάνοντας λόγο για εγκληματικό γεγονός. Μάλιστα, υποστήριξε πως αν υπήρχαν «θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία».

«Βρέθηκε στο αίμα του αλκοόλ»
«Βρέθηκε στο αίμα του οδηγού αλκοόλ» είπε ο δικηγόρος τονίζοντας, ωστόσο, ότι δεν είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα. «Τα αποτελέσματα έδειξαν παραβατική συμπεριφορά. Δεν ήταν μεγάλη η ποσότητα. Ήταν όμως παραπάνω από το όριο για να μπορεί να είναι υπαίτιος» ανέφερε συγκεκριμένα.

Ωστόσο, ο κ. Μαντούβαλος αποκάλυψε πως δεν περίμενε ο οδηγός ότι θα έπαιρνε το όχημα τη συγκεκριμένη ημέρα. 

«Άρα είχε τη δυνατότητα να βγει το προηγούμενο βράδυ και να πιει μία μπύρα ή ένα κρασί. Αυτό και εγένετο».

«Το όχημα δεν έφερε την πινακίδα που έπρεπε»
Υπάρχει αίτημα της Τροχαίας της δυτικής Αττικής στην Τροχαία Σπάρτη και στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Μεταφορών και Συγκοινωνιών στη Λακωνία, για να διαπιστωθεί εάν η πινακίδα ήταν από άλλο όχημα του ιδίου είπε ο κ. Μαντούβαλος, ο οποίος εκτίμησε πως η απάντηση θα είναι θετική, επιβεβαιώνοντας την πληφορορία για παραποιημένες πινακίδες.

«Πρέπει το όχημα να μην έφερε την πινακίδα που έπρεπε. Ωστόσο, δεν έχει απαντηθεί ακόμα αυτό το ερώτημα».

Κληθείς να σχολιάσει την ψυχολογική κατάσταση του πελάτη του, υποστήριξε πως είναι πολύ στενοχωρημένος. «Είναι χαμένος, λυπημένος και στενοχωρημένος για αυτό που έκανε».

Το χρονικό της τραγωδίας
Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε όταν, σύμφωνα με την Τροχαία, νταλίκα ξέφυγε της πορείας της, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας συνέθλιψε δύο οχήματα.

Ο απολογισμός τραγικός, δύο άνδρες έχασαν τη ζωή τους, ενώ μία γυναίκα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν τις επόμενες ώρες κρίσιμες.

Αυτός είναι ο οδηγός της φονικής νταλίκας
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Δ.Α. Είναι ιδιοκτήτης φορτηγών και μεταφέρει διάφορα φορτία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. 

Η καταγωγή του είναι από την Πελοπόννησο και είναι αδερφός γνωστού δημάρχου. Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι πως ο Δ.Α. σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει το παιδί του σε τροχαίο δυστύχημα στο Γύθειο και τον αδερφό του σε άλλη τραγωδία στην άσφαλτο.

Ο Δ.Α. έχει συλληφθεί και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής. 

Δείτε ΕΔΩ το ανατριχιαστικό βίντεο με την τρελή πορεία

Νεκρός ο 60χρονος πατέρας - χαροπαλεύει η 34χρονη κόρη του
Ο 60χρονος, ο οποίος σκοτώθηκε όταν η νταλίκα συνέθλιψε το όχημα στο οποίο επέβαινε ήταν ο πατέρας της 34χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Νοσοκομείου «Αττικόν»

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη γυναίκα χαρακτηρίζεται ως πολυτραυματίας, καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα, τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι της.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμες τις επόμενες ώρες, ενώ όπως λένε, περιμένουν να δουν κατά πόσο θα σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

Στο Νοσοκομείο «Αττικόν» μεταφέρθηκαν και οι σοροί των νεκρών. Συγγενείς έφτασαν στο νοσοκομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν τις σορούς. 

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο (ΠΡΟΣΟΧΗ - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΣΚΑΪ, ΑΝΤ1, Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια: