12 Μαΐου 2018

O Mαρινάκης τους “βοήθησε” να τον ξεχάσουν!!! - Αιφνίδια κρίση αμνησίας από το Μέγαρο Μαξίμου!!!

Παπανδρέου που ως πρωθυπουργός είχε υποστεί το μίσος των συριζαίων αγανακτισμένων περνάει το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου για να θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία του Τσίπρα. Με σκυμμένο κεφάλι και ο αμήχανος Σταύρος Θεοδωράκης σπεύδει να υπερασπισθεί την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Πιο κυριλέ ο Παυλόπουλος ζήτησε από τον Κάρολο την επιστροφή των Ελγινείων-τα τελευταία θα μπορούσαμε να τα ανταλλάξουμε με κάνα οικοπεδάκι στο Αγιο Ορος που λατρεύει και επισκέπτεται κάθε τόσο ο Πρίγκιπας.


Με κάτι τέτοια αισθάνεται πρίγκιπας στο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας που όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται να μας εντυπωσιάσει με μια ακόμη κωλοτούμπα. Αίφνης ο Μαρινάκης έφυγε από το πλάνο. Ο Τζανακόπουλος έντρομος ψιθύρισε κάτι μισόλογα και άστο να πάει, άστο.

Δεν είναι και λίγο ολόκληρος εφοπλιστής, που τον αποκαλείς ναρκέμπορα, να δηλώνει ότι κάθε τόσο περνούσε το κατώφλι του Μέγαρο Μαξίμου  και “βοηθούσε” τον Σύριζα διά μέσω του Τσίπρα.

Αυτή η δήλωση του Βαγγέλη- ο οποίος πράγματι έκανε ιδιαίτερη υπομονή παρά το εκρηκτικό του χαρακτήρος του-, δεν άφηνε περιθώρια για πολλά πολλά.

Ο Μαρινάκης ήταν έτοιμος να πατήσει το κόκκινο κουμπί (τότε, εκεί, σ΄αυτόν, τόσα) και να ανατινάξει την καθεστωτική, φορομπηχτική κυβέρνηση αλλά και το κόμμα του Σύριζα.

Οπως δείχνει η αιφνίδια σιωπή των συριζαίων για τον εφοπλιστή, ο Μαρινάκης, με την ανακοίνωση που εξέδωσε, τους “βοήθησε” να τον ξεχάσουν.

Μια προειδοποιητική βολή ήταν αρκετή.

Προφανώς αυτά τα παιδιά έχουν “βοηθηθεί” από πολλούς σαν τον Μαρινάκη και έχουν χάσει το λογαριασμό.

Που προφανώς κρατάνε στα κιτάπια τους όσοι τους βοηθάνε.

Να δείτε που σύντομα ο Τσίπρας θα δώσει μεγάλη συνέντευξη στα Παραπολιτικά (Σάσα, ετοιμάσου) γιατί έτσι είναι οι πολιτικοί μας: Εξουσιομανείς και πεπετζήδες.

Δυστυχώς για το επιχειρείν αυτό το πεπετζίδικο στυλάκι αντιγράφουν και κάποιοι Ελληνες επιχειρηματίες που γιγαντώθηκαν με τα θαλασσοδάνεια από τις ελληνικές τράπεζες και έχουν την ψευδαίσθηση πως μπορούν να κάνουν δίπορτο το κατώφλι του Γιώργου Μαζωνάκη και της Wall Street.

H xώρα των πεπετζήδων δεν σταματά να μας εκπλήσσει.

Αλλωστε στο πεπετζιλίκι συμμετέχουμε ολόψυχα όλοι μας με την αναξιοπρεπή αποδοχή αυτής της κατάστασης…

Από τον Βασίλη Μπόνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: