20 Αυγούστου 2018

Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ...!!! Έπεσαν οι κυβερνητικές μάσκες με την τοποθέτηση τοποτηρητών στη Θράκη…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος
Την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018 δημοσιευόταν στην Ελεύθερη Ώρα το άρθρο μου: «Κυβέρνηση εντολοδόχων – ολοκληρώνουν το “έγκλημα” των Μουφτήδων… Εάλω η Θράκη…»!
Σε αυτό το άρθρο ανέφερα, πως η κυβέρνηση σχεδιάζει την τοποθέτηση στις δυο Μουφτείες της Θράκης μας τοποτηρητών!

Επίσης πως, οι Μουφτείες είναι το αντάλλαγμα για τους δύο στρατιωτικούς μας (δύο προς δύο, kazan-kazan;) που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη!  
Επιβεβαιώθηκα περίτρανα και στα δυο σκέλη της αναφοράς μου σε εκείνο το άρθρο μου! 
Πιο συγκεκριμένα έγραφα με υπότιτλο:

Μεθοδευμένο άριστα το αντεθνικό σχέδιο της Θράκης μας… 
  
«Στο παρελθόν, όταν πολιτικοί αναλυτές προέβαιναν σε σύγκριση της Θράκης με την Κύπρο και το Κόσσοβο, κάποιοι τους χαρακτήριζαν γραφικούς.
Ωστόσο τελευταίο διάστημα, είμαστε όλοι μάρτυρες της ταχύτατης υλοποίησης ενός καλά οργανωμένου εθνικού εγκλήματος (δεν τους βγήκε με την Αλβανία και έστρεψαν το βλέμμα προς Ανατολάς)!
Αρχικά, ο “πολύς” Κοτζιάς αδρανοποίησε την ΥΠΥ Ξάνθης τοποθετώντας έναν ανίδεο διπλωμάτη που συντέλεσε καθοριστικά στην απαξίωση του θεσμού στην θρακιώτικη συνείδηση. Ο δε βλέπε, πρώην διοικητής ΕΥΠ Κομοτηνής προ 20ετίας Συνταγματάρχης εα, νυν άτυπος σύμβουλος ΥΠΥ – πάντα πιστό μέλος ΠΑΣΟΚ-ΠΡΑΤΤΩ – άρτι ευτυχής πατήρ μιας κόρης με νομικές σπουδές, που ο υπουργός βόλεψε στον διαγωνισμό ακολούθων ΥΠΕΞ – φροντίζει για την αξιοποίηση των μυστικών κονδυλίων για λόγους ψηφοθηρικούς, θέμα για το οποίο θα επανέλθουμε σύντομα…
Από την άλλη, ο “σαν εμένα δεν αγαπά και δεν γνωρίζει κανείς τη Θράκη” υπερτιμημένος Πασοκάνθρωπος Ρουμπάτης, εξολόθρευσε την ΕΥΠ Κομοτηνής – Ξάνθης, που είχε – με προσωπική του απόφαση – αρμοδιότητα και στο νομό Έβρου, προφανώς για να μην φθάνει η ηχώ από τους πανηγυρισμούς του Προξενείου και των τριών μειονοτικών βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα!
Περαιτέρω, οι ανεκδιήγητοι ΑΝΕΛ στη Θράκη, δηλαδή όσοι απέμειναν διότι οι “Θρακάρχες” σάλπαραν για την αφρικανική ήπειρο, ανέλαβαν να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, καθησυχάζοντάς την, πως δήθεν εκλογές για Μουφτή δεν θα γίνουν.
Και τότε, κ. Σγουρίδη, που οι παπαγαλίνες – τρολ του Καμμένου στην Ξάνθη σας παίρνουν στο λαιμό τους, για πολλοστή φορά, για ποιο λόγο ο γνωστός Τούρκος πράκτορας – εκδότης τουρκόφωνης εφημερίδας στη Θράκη, προέβη σε ανάρτηση δημοσιεύματος με τίτλο: Θα διορθώσει άραγε το ελληνικό Κράτος (αυτός ζει στη Θράκη, ήτοι σε τουρκικό βιλαέτι) το λάθος που είχε γίνει επί σειρά ετών με τους διορισμένους Μουφτήδες;
Τελικά, επιβεβαιώνονται δημοσιεύματα που ήθελαν τον κ. Καλπαδάκη – βλέπε αγάπησα και πόνεσα Τουρκάλα διπλωμάτη – να είναι στο τιμόνι της Θράκης.
Και όταν ο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, αμέσως μετά τη διάλυση της ΕΥΠ στην Κομοτηνή, διαμήνυε με θράσος “εκεί στην Κομοτηνή, κάποιοι να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν”, προφανώς είχε ήδη λάβει διαβεβαιώσεις ότι το σχέδιο τουρκοποίησης της Θράκης βαίνει καλώς…
Πάντως, δεν διαφεύγει προσοχής και το εύστοχο ερώτημα των Τουρκικών Νέων: Τι θα μπορούσε να συμβάλλει ώστε ο Τσίπρας και οι ΑΝEΛ να κερδίσουν πολιτικό χρόνο;
Φυσικά, μια εθνική επιτυχία..
Άραγε, είναι οι Μουφτείες το αντάλλαγμα για τους δύο στρατιωτικούς μας (δύο προς δύο, kazan-kazan;) που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη;
Και επιτέλους, τι  άλλο είναι ικανή αυτή η Κυβέρνηση να ξεπουλήσει προκειμένου να μην αποχωρισθεί την καρέκλα;»!
Όπως επίσης έγραφα, προδικάζοντας την άμεση τοποθέτηση τοποτηρητών στις Μουφτείες της Θράκης, με υπότιτλο:

“Στόχος” της κυβέρνησης και η Θράκη…

«Εν τω μέσω λοιπόν, του θέρους και ενώ η Ελλάδα πενθεί τους αδικοχαμένους νεκρούς συνανθρώπους μας, εξαιτίας τραγικών κυβερνητικών χειρισμών, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επέδειξε ύποπτη σπουδή να καταθέσει στη Βουλή τροπολογία αναφορικά με το Μουφτειακό, κάνοντας χρήση του νόμου περί συνταξιοδότησης στο 67ο έτος και δείχνοντας την πόρτα της εξόδου στους δύο νόμιμους μουφτήδες Κομοτηνής και Ξάνθης (ο Διδυμοτείχου είναι νεώτερος ηλικιακά και Τοποτηρητής).
Ειδικότερα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, στις δύο Μουφτείες θα τοποθετηθούν τοποτηρητές (οι εκλεκτοί έχουν ήδη ενημερωθεί, σημειωτέον ότι δεν θα μπορούν μελλοντικά οι ίδιοι να θέσουν υποψηφιότητα για τη θέση του Μουφτή). Σε μια προσπάθεια εξομοίωσης της διαδικασίας εκλογής Μουφτή με αυτή του Μητροπολίτη (φαεινή ιδέα του Γενικού Γραμματέα .Θρησκευμάτων, ες αεί τελών υπό τη σκέπη της Εκκλησίας, κατά τα λεγόμενά του), μεθοδεύεται ο Μουφτής να εκλέγεται από ένα σώμα μουσουλμάνων Θεολόγων (ανώτατης εκπαίδευσης).
Και εδώ τίθεται ένα καίριο ερώτημα: πόσοι μουσουλμάνοι θεολόγοι πρόσκεινται στην ελληνική διοίκηση;;
Ελάχιστοι, όπως πληροφορούμεθα, εξ´ ου και η αδυναμία της Αθήνας να εντοπίσει αντάξιους μορφωτικά διαδόχους των δύο Μουφτήδων!
Επιπλέον, ποιός εγγυάται ότι στο εκλεκτορικό σώμα δεν θα παρεισφρήσουν απόφοιτοι Θεολογίας Τουρκίας και άλλων Αραβικών κρατών, που πρόσκεινται στις τάξεις των ψευδομουφτειών Κομοτηνής και Ξάνθης, εφόσον έχουν διασφαλίσει ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ (Διεπιστημονικός Οργανισμός Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφορικής) για τα πτυχία τους;»!

Το εθνικό έγκλημα ολοκληρώνεται στην Κομοτηνή…

Σήμερα λοιπόν, θα σας αποκαλύψουμε τα πειστήρια του Εθνικού “εγκλήματος” στη Θράκη μας! Δημοσιεύοντας κατ΄ αποκλειστικότητα, απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ημερομηνίας 16 Αυγούστου 2018, με αρ. πρωτ. 14475 και θέμα: “Ανάθεση καθηκόντων Μουφτή σε Τοποτηρητή στη Μουφτεία Κομοτηνής”! 
Όπου αναφέρεται:
Στο άρθρο 11 πως, έχοντας υπόψη διατάξεις κλπ. με την υπ΄ αριθμ. 133948/8.8.2018 (ΦΕΚ 461/τ.ΥΟΔΔ/16.8.2018) απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με την οποία διαπιστώνεται η αυτοδίκαιη λύση της υπηρεσιακής σχέσης του Μουφτή Κομοτηνής Μέτσο Τζαμαλή του Χαφούζ, λόγω παρέλευσης του ορίου ηλικίας!  
Στο άρθρο 12: Την ανάγκη ανάθεσης προσωρινώς και μέχρι αναλήψεως καθηκόντων από τον διοριζόμενο Μουφτή, τα καθήκοντα Μουφτή σε Τοποτηρητή στη Μουφτεία Κομοτηνής και αποφασίζουμε:     
Αναθέτουμε προσωρινώς και μέχρι αναλήψεως καθηκόντων από τον διοριζόμενο Μουφτή, τα καθήκοντα Μουφτή σε Τοποτηρητή, στη Μουφτεία Κομοτηνής και συγκεκριμένα στον Τζιχάτ Χαλήλ του Μπιλάλ…

Το εθνικό έγκλημα ολοκληρώνεται και στην Ξάνθη…

Ομοίως με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, ημερομηνίας 16 Αυγούστου 2018, με αρ. πρωτ. 14478 και θέμα: “Ανάθεση καθηκόντων Μουφτή σε Τοποτηρητή στη Μουφτεία Ξάνθης”! 
Όπου αναφέρεται:
Στο άρθρο 11 πως, έχοντας υπόψη διατάξεις κλπ. με την υπ΄ αριθμ. 133949/8.8.2018 (ΦΕΚ 461/τ.ΥΟΔΔ/16.8.2018) απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με την οποία διαπιστώνεται η αυτοδίκαιη λύση της υπηρεσιακής σχέσης του Μουφτή Ξάνθης Σινίκογλου Μεμέτ Εμίν του Μεχμέτ, λόγω παρέλευσης του ορίου ηλικίας!  
Στο άρθρο 12: Την ανάγκη ανάθεσης προσωρινώς και μέχρι αναλήψεως καθηκόντων από τον διοριζόμενο Μουφτή, τα καθήκοντα Μουφτή σε Τοποτηρητή στη Μουφτεία Ξάνθης και αποφασίζουμε:     
Αναθέτουμε προσωρινώς και μέχρι αναλήψεως καθηκόντων από τον διοριζόμενο Μουφτή, τα καθήκοντα Μουφτή σε Τοποτηρητή, στη Μουφτεία Ξάνθης και συγκεκριμένα στον Μπιλάλ Καρά Χαλήλ του Μπεχρή…
Να σημειωθεί πως και οι δυο αποφάσεις κοινοποιούνται στον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνο Γαβρόγλου, στον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων Γεώργιο Καλαντζή, στον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη, στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστο Μέτιο και σε άλλους…
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Μέτιος, έχει δηλώσει δημόσια πως είναι αντίθετος με τη Συμφωνία των Πρεσπών για το Σκοπιανό ζήτημα…

Αδίστακτοι, γεμάτοι με μίσος…

Ωστόσο μετά και τα συγκλονιστικά – αποκαλυπτικά έγγραφα που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η Ελεύθερη Ώρα, δεν θα πρέπει πλέον να διαφεύγει της προσοχής μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κι ο Αλέξης Τσίπρας ήρθαν στην Εξουσία προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδια της Παγκοσμιοποιήσεως, που είναι ο διαμελισμός της Ελλάδος… 
Ήρθαν να υλοποιήσουν το νέο status στην περιοχή των Βαλκανίων…  
Έχουν απύθμενο μίσος για την Ελλάδα και δεν επιδεικνύουν τον παραμικρό οίκτο…
Δεν θα σταματήσουν, αν δεν ολοκληρώσουν το αντεθνικό έργο τους…
Είναι αδίστακτοι… Δεν έχουν τύψεις για καμιά τους ηθελημένη ενέργεια…
Ούτε για την εκατόμβη νεκρών στη Μάνδρα και στο Μάτι της Αττικής…  

Θα επανέλθω με περαιτέρω ατράνταχτα στοιχεία της Προδοσίας της κυβερνήσεως των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά της Πατρίδος μας…

1 σχόλιο:

aristofanhs o patrinos είπε...

Λάθος, τους δώσαμε και την Πελοπόννησο.
Ρε σταματήστε να δημοσιεύεται μαλακίες. Ντροπή σας και όχι δεν είμαι Συριζαίος, αναρχοαυτόνομος είμαι.