7 Αυγούστου 2018

Σοκ στην Ξάνθη με τη δολοφονία γνωστού ασφαλιστή – Τον πυροβόλησαν στην καρδιά – Τι «έδειξε» ο τόπος του εγκλήματος!!! (BΊNTEO)

Ο 55χρονος ήταν γνωστός ασφαλιστής στην Ξάνθη - Τον σκότωσαν μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της πόλης - Τα πρώτα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ξάνθης με την μαφιόζικη δολοφονία ασφαλιστή. Ο 55χρονος βρέθηκε από την κόρη του νεκρός, μέσα στο γραφείο του, το μεσημέρι της Τρίτης (07.08.2018).

Ειδικότερα, ο ασφαλιστής βρέθηκε νεκρός γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του. Τον τόπο του εγκλήματος εξέτασε άμεσα συνεργείο της σήμανσης, ενώ λίγο πριν από τις 7 μ.μ. έφτασε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύματα πυροβολήθηκε γύρω στις 10 το πρωί στη θωρακική χώρα, ακριβώς στην καρδιά.

Επαγγελματικό χτύπημα
Το χτύπημα χαρακτηρίζεται από τους ανθρώπους της Αστυνομίας «επαγγελματικό» και με βάση τα πρώτα ευρήματα φέρεται να προέρχεται από 22άρι όπλο. Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο της οικοδομής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα σχεδίασε κάποιες νέες επιχειρηματικές κινήσεις, όπως είχε σχολιάσει στο προφίλ του στο Facebook, κάνοντας λόγο για ένα κύκλο που έκλεισε και ένα νέο που ανοίγει.

Πηγή: xanthi2

Δεν υπάρχουν σχόλια: